Klimatická aktivistka Greta Thunbergová způsobila rozruch poté, co se představila pro reklamu na vakcinační kampaň s kriminálním gangsterem rapperem narozeným v Somálsku + FOTO

Klimatická aktivistka Greta Thunbergová způsobila rozruch poté, co se představila pro reklamu na vakcinační kampaň s kriminálním gangsterem rapperem narozeným v Somálsku, který je shodou okolností usvědčeným zločincem.

Na fotografii zveřejněné v rámci kampaně „Vyhrajte si rukáv“, která vyzývá Švédy, aby se očkovali proti COVID-19, je Thunberg viděn v objetí rappera 1. Cuza, který je o dvě hlavy vyšší.

1. Cuz je považován za narůstající hvězdu švédské rapové scény a je známý tím, že vždy nosí masku jako obrazový trik a nikdy neodhalí své skutečné jméno. V rozhovoru připustil, že si za trestný čin odseděl dva roky vězení, ale své přesvědčení neodhalil a označil jej za „závažný zločin s přísným trestem“.

Jeho texty a hudební videa se obvykle zaměřují na kriminalitu spojenou s gangy, obchodování s drogami a nenávist k policii jako opakující se témata.

Na sociálních médiích vyvolala fotografie silné reakce, přičemž některé se hádaly 1. Cuz a Greta Thunbergová, která se proslavila jako dospívající aktivistka a od té doby se stala tváří globálního klimatického hnutí, vytvářejí „nemocné kombo“, zatímco jiní navrhli že fotografie byla „stejně nepříjemná jako nevhodná“.

https://www.instagram.com/p/CRDo_igrzdS/?utm_source=ig_embed

„Pokud chcete časovou stopu a obrazový důkaz toho, jak se vykolejilo Švédsko v roce 2021, bude tento obrázek v budoucnu vynikající v historických knihách,“ poznamenal jeden uživatel v poli komentářů Instagramu. Píše portál Sputnik.

“Greta a zločinec gangu.” Dobrý vkus!” zazvonil další.

“Je to skutečné ?!” Svalím se tedy! “ zareagoval ještě jeden.

Ostatní uživatelé přiznali, že byli „vyplazeni“, což naznačuje, že Greta vypadá, jako by byla zajata.

Přejít nahoru