V Austrálii přikázali lidem označit dveře domů, kde jsou lidé v karanténě

Sekulární totalita na australský způsob úspěšně pokračuje. Po nasazení armády na hlídání lidí v karanténě, aktivaci armády udavače, brutálních policejních zásazích (které, pokud by se odehrály v Rusku, trůnily by na prvních stranách novin) po pokutováni dětí, hrajících si na pláži částkou 1 000 australských dolarů na hlavu, pronásledování nezodpovědných křesťanů i bavících se pohanů (pokuta na párty – 5 000 dolarů na hlavu), se australská administrativa odhodlala k téměř předpotopní praxi – označovat domy lidí, kteří jsou v karanténě.

Občané v australském státě Viktorie musí vyvěsit na dveře viditelné označení (vládní formulář), které oznamuje, že tento dům je v karanténě.

Je to pomůcka tak pro udavače, jakož i pro policii, protože jakýkoliv podezřelý pohyb v takovém domě bude snadněji zařazován jako potenciální hrozba veřejného pořádku. Jelikož úředníci ve státě Viktorie zakázaly občanům přechod hranic do jiných australských států v karanténě se ocitnou všichni, kteří se vrátí například z návštěvy příbuzných, žijících několik kilometrů od hranice.

Oznámení na dveřích upozorňuje, že návštěvy tohoto domu jsou zakázány a na to, že jídlo jakož i další pro život potřebné věci mají zajišťovat bez kontaktu s domácností. Na oznámení stojí: “Pozor! Tento dům je nyní v karanténě. Návštěvy jsou zakázány! Zaklopte a zanechte všechny věci před dveřmi! – Vláda Jižní Austrálie “.

Policie bude provádět pravidelné kontroly a osobám, které poruší příkazy, hrozí pokuty a soudní procesy. Daily Mail uvádí, že stále se vŕšiace nová nařízení způsobily chaos a dopravní zácpy, přičemž většina těch, kteří si podali žádost na výjimku ohledně překročení vnitřních hranic, nedostala odpověď.

V červenci začaly v Austrálii radikálně omezovat kontakty mezi obyvatelstvem. Více než polovina z 26 milionů obyvatel je zablokována, aby podle úřadů byla “omezená epidemie Covid-19”. Orgány chtějí tímto brutálním způsobem donutit lidi k očkování, které dosud, jak uvádí Daily Mail a i britská BBC, nepřesáhlo 14% očkovaných.

zdroj: Infovojna.sk a christianitas.sk

Přejít nahoru