Levné teplo pro firmy zajistí tepelná čerpadla z nabídky GT Energy s.r.o.

Tepelná čerpadla najdete prakticky u všech typů nerezidenčních budov, ať už se jedná o:

  • nemovitosti se zvýšenou spotřebou teplé vody, např. hotely, nemocnice, prádelny,
  • nemovitosti se zvýšeným výskytem osob, včetně dětí, např. školy, školicí střediska, sportoviště,
  • nemovitosti se zvýšenou spotřebou chladu běhen letních měsíců, tj. nákupní centra, showroomy, průmyslové objekty,
  • strategické infrastrukturní budovy typu letiště, stanice metra, autobusová či vlaková nádraží.

Informaci o tom, že ke svému provozu využívají tepelná čerpadla používají ke zvýšení tržního podílu např. zemědělské firmy (skleníky vytápěné výhradně tepelnými čerpadly), rekreační objekty, provozovatelé obchodních center a supermarkety (využívání tepelných čerpadel k vytápění, využívání rekuperace k opětovnému využívání tepla kompresorů chladicích zařízení) i samotní výrobci (zejména firmy vyrábějící zboží pro malé děti).

V České republice využívají tepelná čerpadla například v nejvyšší obytné budovy (AZ Tower), největším nákupním centru (Westfield Chodov), ale i v chatách o velikosti lodního kontejneru. Téměř jistě tak přinesou nižší náklady na energie i vám bez ohledu na to, v jakém oboru podnikáte a jaké množství energií potřebujete k provozu.

Více o vlastnostech průmyslových tepelných čerpadel dostupných v České republice se dozvíte na této stránce společnosti GT Energy s.r.o., která se dovozem a instalacemi tepelných čerpadel zabývá již od roku 1997. Informace o pozitivním vlivu tepelných čerpadel na chod podniku jsou vám k dispozici na stránce s přehledem referencí klientů GT Energy s.r.o., viz https://www.gt-energy.cz/cz/reference. . Použil bych odkaz raději sem, reference jsou zde lépe zpracované https://www.projektuj-tepelna-cerpadla.cz/cz/vzorove-projekty

 

Neváhejte a obraťte se ještě dnes na pracovníky společnosti GT Energy s.r.o. s žádostí o konzultaci k využití průmyslových tepelných čerpadel u vaší podnikatelské nemovitosti.

Přejít nahoru