Záhada v Rakousku: Množí se nečekané úmrtí lidí, kteří byli plní života

V této souvislosti způsobila velký šok nečekaná smrt dvou lékařů, kteří skonali v Landesklinik Wiener Neustadt. Nad jejich smrtí vyslovili podivenie dokonce i některé rakouské mainstreamová média.

Jaká byla příčina smrti 46-letého chirurga Dr. Stefana Halper a 52-letého podnikového lékaře Dr. Keyhana Hariri, to klinika, kde zemřeli, neprozradila. Dokonce zůstal přísně utajený i jejich očkovací status.

To samozřejmě vyvolává oprávněné podezření, že se zamlžuje a před veřejností na vyšší příkaz zatajuje, že jejich smrt mohla bezprostředně souviset s očkováním. A to o to pravděpodobnější, jelikož již dříve nemocnice oznámila, že až 80 procent její lékařů již bylo očkovaných.

Zmínění lékaři zemřeli krátce po sobě, s odstupem dvou dnů. Vždyť pokud by byly zemřeli v důsledku jiné příčiny, tak nebyl důvod ji utajovat. Nemocnice oznámila hned po jejich smrti, že neměli koronu.

Jiný případ: V hornorakouském Riede našli sousedé dvouleté děvčátko, které bylo v bytě více než 24 hodin se svou mrtvou 38-letou matkou. Mladá žena zemřela v důsledku plicní embolie.

Podle předběžného vyšetření ji vyvolala trombóza. Je známo, že dokonce výrobci korona vakcín varují před možností vzniku trombózy po očkování.

V neděli se konal ve Vídni City Marathon Wien. Po proběhnutí deset kilometrů se z ničeho nic zřítil na zem 40letý maratónec a byl mrtvý. Už o něco později byla oznámena oficiální příčina jeho smrti – selhání srdce. Závodu se směli zúčastnit jen závodníci s negativním testem. Až 93 procent z nich bylo již očkovaných dvěma dávkami.

Už dříve varoval Paul-Ehrlich-Institut před možným zánětem srdečního svalu v souvislosti s korona očkováním. V ten samý den, kdy se konal maratón našli kolemjdoucí 58-letého muže ve Voralberg ležícího vedle svého kola. Byl mrtvý. Podle obdukcie zemřel na infarkt srdce.

Podobné případy nečekaného úmrtí zdravých lidí se v Rakousku množí a některé rakouská média se ptají, co může být příčinou tohoto fenoménu, jaký země dosud neznala. A dožadují se toho, aby se exaktně vyšetřilo, zda jsou za ně zodpovědné vakcíny proti kůrou.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru