Babišův pravdivý dopis voličům

Vedle toho byl premierský covidlůzr  iniciativní a pilný i jinak – cpal se nám svým do schránek svým dopisem, kde  se opět vytahoval, co on  během své vlády zařídil, zvládl, atd. atd.

Pravda byla někde  jinde. Hodně  a hodně  daleko. Jak je  Andymu vlastní a jak je  trvale  naprogramovaný.

Takže  ten  vlezlý  dopis  začal žít  vlastním životem a objevily  se  po zemi roztodivné  varianty. Jedna  z nich mi  přistála  v mailové schránce. Takže  je  čas jí pustit na veřejnost:

 

Výstřižek

Výstřižek

Výstřižek2

Výstřižek3

Tak takhle nějak by to vypadalo, kdyby  Andrej Babiš  skutečně , zcela nečekaně  začal nyní skutečně mluvit pravdu!

Normálně  bych tohle nepustil, ale jeho zaměstnanci v Poslanecké sněmovně, spolu s Kanimůrou a  jeho cháskou a  kšeftaři s třešněmi  Kluzkého Vojty  zabránili mimořádné schůzi, která měla  šetřit počínání vlády  během covidové pandemie. Prostě  nepříjemné věci se k voliči  dostat nesmějí. Takže  se příslušného úkolu ujala Kosa  v rámci svých mikroskopicky skromných sil. Lidé  mají nárok vědět, jakkoliv  ten přepracovaný dopis, uvádí nepravdivou  cifru  zemřelých na  covid . Ale může být, že  autor  už pracuje  s predikcí toho, co další  Babišovo velení  vládě a zemi, do ustavení  nějaké té  nové příští ještě  na poli covidmrtvých  hravě dokáže.

zdroj: vlkovobloguje

Přejít nahoru