Potřebujeme dlouholeté celosvětové povinné očkování! Varianta v budoucnu „nakažlivý jako delta a smrtelný jako ebola.“ Spolu s omikronem přichází v Německu cílené vyvolávání strachu a paniky

Jedním z mistrů techniky zastrašování je předseda Světové lékařské asociace Frank Ulrich Montgomery, který při příležitosti příchodu varianty omikron ihned vydal nové varování před vznikem nových, ještě mnohem nebezpečnějších variant koronaviru. “Velmi mě znepokojuje, že by mohla existovat varianta, která je nakažlivá jako delta a nebezpečná jako ebola,” řekl Montgomery pro noviny mediální skupiny Funke.

A aby samozřejmě zastrašení obyvatelé věděli jak se této situaci vyhnout, dává ihned Montgomery jednoduché řešení: Celosvětové očkování, které by bylo léta povinné.

„Nová jihoafrická varianta B.1.1.529 je dobrým příkladem toho, že virus by neměl dostat šanci zmutovat. Aby se předešlo dalším variantám, bude třeba očkovat další roky,“ prohlásil pro média předseda Světové lékařské asociace rozhodně.

Samozřejmě, aby byl obraz dokonalý, a v případě, že by se po tomto stále jen lidé nezačali bát, dodává mainstream i pár podrobnosti o ebola infekci:

„Ebola infekce obvykle vede k vysoké horečce a vnitřnímu krvácení a je velmi často smrtelná. Bez léků umírá kolem 50 procent nemocných, ačkoli tento podíl může být výrazně nižší nebo vyšší v závislosti na typu viru. Epidemie eboly s dosud nejvážnějšími následky byla v západní Africe v letech 2014/2015, kdy zemřelo více než 11 000 lidí.“

Omikron musí být skutečně nebezpečnou variantou, neboť už nyní dosáhl neuvěřitelného rekordu: Přestože se v Německu ještě ani neobjevil, kovidová panika se, přímo rychlostí světla, vyšplhala na dosud nejvyšší level.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru