Hackeři prolomili servery společností Pfizer, Moderna a spol. a nalezli zajímavé dokumenty

Hackerům se pravděpodobně podařilo zachytit data o vakcínách proti covidu velkých farmaceutických společností. Tato data měla být držena pod pokličkou, i když již došlo k soudním sporům proti americkému Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv s tím, že by měly být požadované údaje konečně zveřejněny. S dokumenty, které jsou nyní zveřejněny, může každý získat představu o hlavních aktérech „hry“ a také zjistíte, že některé zajímavé detaily, které byly dříve pokládány za konspirace, byly také potvrzeny.

Například analýzy již dlouho ukazují, že některé šarže vakcín mají ve srovnání s jinými šaržemi zvýšené vedlejší účinky a úmrtí. Důvody jsou stále nejasné. Nyní však můžete zkontrolovat čísla šarží sami na webových stránkách www.howbad.info, kde jsou k dispozici dotyčné dokumenty. Údaje také zahrnují počet úmrtí a závažné nežádoucí účinky spojené s každým číslem šarže a také umožňují srovnání s ostatními. Je děsivé, že v některých případech se úmrtnost po očkování nebo šance na závažné nežádoucí účinky zvyšuje až 50krát.

Stránka je zaměřena na lékaře a zdravotní sestry, kteří mají při rozhodování o podání vakcíny zohlednit shromážděné a publikované údaje o poškození a úmrtí jednotlivých šarží vakcín. Chtějí také oslovit veřejnost a povzbudit ji, aby tyto informace bez předsudků kontrolovala, a tak měla kromě neustálé propagandy mainstreamových médií i další zdroj informací, abyste se jako zodpovědní občané mohli vědomě a dostatečně informovaně rozhodnout, zda souhlasit s očkováním proti covidu.

Podobně by se zaměstnavatelé měli na tyto informace blíže podívat, než budou vyžadovat očkování zaměstnanců.

Data například ukazují, že vedlejší účinky byly mnohonásobně silnější po druhé injekci než po první injekci Pfizeru. Jak se chová po třetí nebo dokonce čtvrté injekci, lze jen hádat, ale sotva to bude lepší. Takže pokud jste již museli bojovat se silnějšími vedlejšími účinky během prvních „očkování“, měli byste pečlivě přemýšlet o dalších očkováních.

Konkrétní data najdete pod tímto odkazem:  incremental

Dokumenty také obsahují údaje z úniků Pfizeru o vedlejších účincích rozdělených podle pohlaví. Další dokument (str. 16) se zabývá podrobnostmi o závažných nežádoucích účincích. Anafylaktické reakce, myokarditida a srdeční problémy, trombóza atd. jsou v procentuálním vyjádření významně častější než statistická pravděpodobnost úmrtí na covid. A nemělo by se zapomínat, že údaje se týkají pouze případů, ke kterým došlo v období 90 dnů po zpřístupnění vakcíny, a že se jedná pouze o ty, které byly hlášeny přímo společnosti Pfizer. Počet nehlášených případů bude proto pravděpodobně mnohem vyšší.

Konkrétní data najdete pod těmito odkazy:

effects_of_covid_vaccine

gender

pfizerleak

zdroj: necenzurovanapravda.cz

Přejít nahoru