Přelomové rozhodnutí amerického soudu aneb Pfizer má “problém”: FDA bude muset urychleně zveřejňovat dokumenty o vakcínách

Takové nedemokratické praktiky, k nimž docházelo jak v EU (např. podezřelé smlouvy na nákup vakcín), tak v USA, nyní dostal americký soudce Mark Pittman za vyučenou.

Soudce Pittman odmítl požadavek amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) na zveřejnění pouze 500 stran údajů měsíčně pro licenční dokumentaci vakcíny Covid-19 společnosti Pfizer a nařídil zveřejnit 55 000 stran měsíčně.

Úřad FDA s odvoláním na personální problémy již dříve souhlasil, že do konce ledna zveřejní pouze 12 000 stran a v budoucnu “minimálně” 500 stran měsíčně. Při počítání snadno zjistíme, že toto číslo je naprosto nepřijatelné, protože je zapotřebí více než 400 000 stran údajů, což by mohlo znamenat, že zveřejnění všech dokumentů by trvalo až do roku 2097.

Tento nesmysl byl nyní americkým soudcem pozastaven, a tak za předpokladu, že by se mělo jednat o 450 000 stran, bude trvat něco přes osm měsíců, než vyjde najevo, co se FDA a Pfizer snažily udržet pod pokličkou.

Americký advokát Aaron Siri, který zastupuje žalobce, vydal na svém blogu Injecting Freedom následující zprávu:

Moje firma jménem mého klienta požádala Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) o vydání všech údajů, které společnost Pfizer předložila k udělení licence na vakcínu Covid-19. FDA požádal soud o povolení vydat dokumenty v rozsahu pouhých 500 stran měsíčně, takže vydání všech těchto dokumentů by trvalo více než 75 let.

Nyní mohu s potěšením oznámit, že federální soudce žádost FDA moudře zamítl a nařídil FDA zveřejnit všechny údaje v dávkách po 55 000 stranách měsíčně!

Je to obrovské vítězství transparentnosti a odstraňuje to jednu z překážek, které federální “zdravotní” úřady zavedly a které byly nezbytné k tomu, aby nezávislí vědci mohli nabídnout řešení a vyřešit závažné problémy současného očkovacího programu, jako jsou problémy zahrnující slábnoucí imunitu, varianty vytvořené vakcínou, které unikají imunitě, a jak potvrdila CDC, skutečnost, že tyto vakcíny nezabraňují přenosu.

Žádný člověk by neměl být nucen podstoupit nechtěný lékařský zákrok. Jakkoli je to samo o sobě hrozné, vláda stále [kromě] porušuje základní právo na svobodu volby tím, že nařizuje očkování proti Covidu-19. Vláda také chtěla utajit údaje, aby počkala s úplnou prezentací toho, na základě čeho byl tento přípravek povolen, až poté, co budou téměř všichni dnes žijící Američané mrtví. Tato forma vlády je destruktivní pro svobodu a etickým útokem na otevřenost, která je v demokratické společnosti nutností.

Tím, že soudce nařídil včasné zveřejnění těchto dokumentů, uznal, že zveřejnění těchto údajů má zásadní význam pro veřejnost a mělo by patřit mezi nejvyšší priority FDA. Soudce pak také výstižně citoval Jamese Madisona, když řekl: “Veřejná správa bez informované veřejnosti nebo bez prostředků, které umožňují požadovat tyto informace, je jen předehrou buď k frašce, nebo k tragédii,” a citoval [také] Johna F. Kennedyho, který vysvětlil, že “země, která se bojí nechat na lidech, aby sami na svobodném trhu posoudili, co je pravda a co lež, je zemí, která se bojí svého lidu”.

Úřad FDA a americké ministerstvo spravedlnosti na dotazy médií ohledně rozsudku zatím neodpověděly.

zdroj: hlavnespravy.sk

 

Přejít nahoru