Vana do kufru se vyplatí. Zejména pro tyto případy je zcela nezbytná

Je pravdou, že některé autodoplňky jsou zcela zbytečné, ale jiné naopak mohou hodně usnadnit cestování i každodenní užívání vozu. Jednou z takových je vana do zavazadlového prostoru nebo i zimní clona do masky.

Jestliže aktivně využíváte kufr a vozíte v něm i ne úplně čisté věci, je právě vana tím, co vám pomůže udržovat pořádek a zachovat čistotu.

Pořídit vany do kufru se rozhodně vyplatí. Je totiž faktem, že tenká kobercová podlážka v kufru se snadno se poškodí a zašpiní. Pokoušet se ji nějak pak opravovat nebo čistit je dost náročné a stojí to nejen čas, ale i peníze. Auto pak i kvůli takovým drobným nedostatkům ztrácí na ceně. Kdy se vany do kufru hodí obzvlášť?

Převoz lyžáků, lyží a dalšího zimního vybavení

Jste milovníkem zimních sportů? Pak asi sami dobře víte, že vozit mokré vybavení je pěkně náročné. Díky gumové nebo plastové vaně jistě oceníte, že nebudete muset lyžáky pečlivě otírat od sněhu. Prostě je dáte do kufru tak, jak jsou, a přebytek vody poté z vany snadno vylijete.

Dovolená u moře nebo u vody

Dovolená u vody je radost. Ale po cestě zpátky vždycky vezete hory mokrého oblečení, ručníků i plavek, které mohou poškodit interiér vozu. Nemusíte čekat, až všechny věci oschnou, ale můžete je rovnou hodit do kufru a vyrazit na cestu. Dovolenou si tak můžete užít až do konce.

Když vezete ostré nářadí

Pokud občas vozíte nářadí nebo jiné ostré věci, je protiskluzová vana v kufru naprostou nezbytností. Nejen že ochrání vaše auto, ale také zabrání posouvání nářadí a jejich možnému poškození. Nemusíte se obávat, že vám věci budou po zavazadlovém prostoru volně plout a způsobí poškození čalounění.

Pokud máte psího mazlíčka

Jestliže často cestujete se psem, je vana skvělý způsob, jak kufr auta ochránit před drápanci či nečistotami. Váš pes ocení větší pohodlí a vy se nemusíte obávat o stav vašeho vozu.

Přejít nahoru