Šokující zpráva z Česka: politici rozhodují, kolik lidí bude obětováno

Je to také hon na gentlemany, když nevíme, kdo mluví a píše pravdu a kdo ne. Komu máme věřit? Oficiální statistiky slovenského Národního centra zdravotnických informací o počtu úmrtí na kovid se liší od čísel, která nám denně vtloukají do hlavy téměř všechna uznávaná, tj. vládou financovaná média. Dokud se nezdá, že jsou placeni za to, aby hlásili něco jiného než pravdu? Přes to všechno tomu nechceme věřit…

Podle Zdravotnické ročenky 2020 ne více než 12 tisíc, ale “jen” – přesné číslo: 4004 Slováků zemřelo na kovid, což je 6,8 procenta všech úmrtí v roce 2020. Stejný počet lidí zemřel na nemoci dýchací soustavy, ale téměř 24 procent na nádory a až 46 procent na nemoci oběhové soustavy. O těchto úmrtích však média denně neinformují. Dne 1. listopadu 2021 podalo občanské sdružení Slovenští katolíci Výboru pro kulturu a média Národní rady žádost o zajištění pravdivého a nikoliv jednostranného informování veřejnosti o zdravotním stavu slovenského obyvatelstva.

Napsali: “Každý den nám všechna média, tedy i veřejnoprávní, ale i ta, která pracují, vysílají na základě státní licence, poskytují informace pouze o jednom typu onemocnění Covid-19 s jediným způsobem prevence a léčby – bez důkazů o neplatnosti alternativ. Tyto informace jsou takříkajíc “celkové”: počet testovaných osob, počet nakažených, počet hospitalizovaných, počet úmrtí, a to na denní bázi” – ale doposud nebyla poskytnuta žádná odpověď.

No, nic se nemění. Dokonce i na druhé Vánoce, s požehnáním zcela spokojených hierarchů, “se konaly v omezeném formátu”, kdy se většina věřících do kostelů vůbec nedostala. Jak říká klasik, na Slovensku je to takhle.

A tak se podívejme do světa, k našim sousedům v Praze.

Ředitel české vojenské nemocnice Motol Miloslav Ludvík se v jedné z televizních stanic vyjádřil zajímavě. Lze to shrnout do jedné věty: kovidské statistiky neříkají pravdu. Nakonec mu naslouchejme.

Ludvík, ředitel motolské nemocnice

Režisér, kterého by asi nikdo nepovažoval za konspirátora, to řekl jasně. Pro lepší pochopení jen dodejme, že české “spalničky” jsou slovenské “spalničky”. Během chřipkové epidemie v České republice v roce 2019, která trvala šest týdnů, se nakazilo 996 tisíc lidí a 1500 jich zemřelo. Skutečné počty českých kovidů na konci roku 2021 podle něj činily 7273 nakažených a 215 mrtvých. “Tak takhle se pracuje s čísly” – slova ředitele známé motolské nemocnice v Praze. A kolik lidí nakazí jeden nakažený příště? V případě kovidy je to 0,9 osob a v případě spalniček 18 osob. Lze se divit, že kritizuje Světovou zdravotnickou organizaci WHO, kterou jiný odborník, newyorský rabín a lékař Zelenko, označil za “vražednou organizaci”? Koneckonců ji financuje především Bill Gates. Dr. Zelenko doslova řekl: “Neposlouchejte jejich rady, protože jejich rady jsou rozsudkem smrti! Říkají vám, abyste léčbu odložili. Nedělejte to! 93 % lidí očkovaných proti kovidům umírá předčasně.” Brzy vám přineseme Zelenkovo odhalení “nepřátel lidu”.

A nyní vám přinášíme neuvěřitelné, šokující informace. Vydržte! Následují slova náměstkyně ministra zdravotnictví ČR Martiny Koriak Vašákové, která zazněla na oficiálním, tedy vůbec ne “konspiračním” kanálu CNN Prima News.

Pokud stojíte, sedněte si, abyste měli jistotu, že nespadnete z nohou.

Zvuk.

Jste šokováni? Nevěříte tomu, co jste slyšeli? Zopakujeme tedy pro jistotu informaci, která zazněla z informovaných úst vysoce postaveného českého úředníka a po českých volbách i politika na ministerstvu zdravotnictví.

Koriak Vašáková

Přátelé, jsme skutečně u kořene problému, který se šíří světem? Slyšeli jste dobře? Politici rozhodují o tom, kolik lidí bude obětováno? Nezbývá nám nic jiného než politikům nedůvěřovat.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru