Vlastní bazén můžete využít už toto léto. Teď je ideální čas jej pořídit

Vadí vám, že se v létě musíte tísnit na veřejných koupalištích a ještě doufat, že budou otevřené nebo budete mít čas si k nim dojet? Léto u vody nemusí být tak nedostupné, jak by se mohlo zdát. Právě teď je ideální čas na nákup bazénu Bestway. Do léta je ještě dost času, takže když nebudete zahálet, můžete se už během května koupat ve vlastním. Vše závisí na vašich požadavcích a možnostech.

Co je dobré vědět?

Mít bazén na vlastním pozemku u domu se vyplatí. Dokáže totiž zvednout cenu nemovitosti, zvyšuje váš komfort a šetří výdaje a čas na dojíždění na koupaliště. Snadno navíc bazén využijete nejen v létě, ale i klidně v zimním období, záleží jen na tom, jaký bazén zvolíte.

Kolik to bude stát?

Připravte se, že to nebude malá investice. Půjde o částku od několika tisícovek až klidně po 500 000 Kč. Vše závisí na tom, jak velký bazén si pořídíte, z jakého materiálu bude zhotoven, zda bude zabudovaný v zemi atd. Roli hraje také to, zda bude zastřešený a jakou zvolíte vnitřní technologii.

Promyslete si, co chcete, a vyberte vhodného dodavatele

Dříve než se vrhnete na vybudování bazénu, je dobré vědět, co od bazénu čekáte a jak by měl vypadat. Myslete také na to, jak často jej chcete využívat a kolik si můžete dovolit investovat. Následně se porozhlédněte po firmě, která by vám jej mohla zrealizovat. Ideální je, pokud půjde o firmu z vašeho okolí, protože možná bude potřeba některé věci vícekrát konzultovat a nikdo nechce dojíždět zbytečně daleko. Důležité je, aby firma co nejdřív viděla váš pozemek a pomohla vám vybrat vhodný typ bazénu.

Vířivka navíc?

Když už budete v budování, zvažte, zda nepořídit také vířivku. Je to skvělá relaxace, která v porovnání s investicí do bazénu není tak značná. Skvělá Bestway vířivka vám pomůže odpočívat a jistě z ní budete mít radost nejen vy, ale i vaše děti nebo přátelé, kteří přijdou na návštěvu.

Přejít nahoru