Sedačka na míru přetvoří váš obývák v nejoblíbenější místo vaší domácnosti

Už není nutné přizpůsobovat se nabídkám obchodů. Daleko lepší přeci je, pokud se nabídka přizpůsobí vám a vyhoví všem vašim požadavkům. Sedací soupravy na míru Praha nemusí být jen snem, dnes je můžete získat poměrně snadno. Velkou výhodou je, že si můžete sami zvolit vše od velikosti, tvaru, materiálu i barvy a nic vás nebude omezovat. Už žádné propočítávání každého centimetru – teď si můžete sedačku naplánovat do puntíku podle vašich potřeb.

Pohodlí na prvním místě

Sedací souprava musí být samozřejmě hlavně pohodlná, aby doslova lákala k posezení. Rozmyslete si proto, jak by měla být vysoká a jak by měla mít posazené polštáře. Velmi oblíbené jsou sedačky s hlubokým sedem. Do nich se doslova zaboříte a nebude se vám chtít vstát. Na druhou stranu, pokud například víte, že na sedačce budou často sedět starší lidé, jsou pro ně vhodnější vyvýšenější modely.

Tvar sedačky

Nejčastěji se rozlišují tři tvary sedacích souprav – L, U a I. Tvar, který si zvolíte, by měl odrážet velikost vašeho prostoru a také počet osob, které budou sedačku aktivně využívat. Největší prostor nabízí sedačka do U, kterou je možné doplnit křeslem ve stejném stylu. Zvažte také, zda chcete mít pohovku rozkládací. Rozkládací pohovky Praha jsou velmi oblíbené, jelikož nabízí extra prostor, který se dá v případě potřeby využít. Máte-li však pokoj pro hosty, je možná lepší použít prostor jako úložný.

Materiál volte obezřetně

Dnes už není zdaleka tak populární kůže. Je to nejen tím, že není moc praktická, ale vliv má i ekologie a „zelené smýšlení“. Moderní jsou zejména pevné a odolné látky, které jsou snadno udržovatelné. Velkým hitem poslední doby je i samet. Působí luxusně a sedačka se stane doslova šperkem celé místnosti.

Přejít nahoru