Indický podnikatel, který se veřejně chlubil tím, že má v genitáliích chirurgicky zasazeno více než 400 karátů diamantů, byl ve svém sídle násilně přepaden a vykastrován maskovanými muži

Čtyři ozbrojení muži v maskách na obličeji do luxusní bombajské rezidence známého obchodníka s diamanty, 49letého Rajiva Mandala.

Vetřelci rychle zneškodnili dva bezpečnostní agenty na místě, svázali je a pokračovali do ložnice pana Mandala.

Podle mluvčího bombajské policie, kapitána Vinaye Sahua, byli zločinci dobře připraveni a pravděpodobně šlo o profesionály.

“Všechny zneškodnili chloroformem, vzali si jen to, co chtěli, a za necelých deset minut odešli.”
Podle kapitána Sahua prokázali zločinci překvapivou zručnost a morální smysl, když své oběti čistě a chirurgicky odstranili genitálie a ušetřili její život.

“Mohli mu všechno odříznout sekáčkem nebo mačetou, ale oni si dali na čas a všechno vydezinfikovali, úhledně rozřezali skalpelem a dokonce ho i zašili.”

Pan Mandal již léta velmi otevřeně hovoří o své vášni pro vsazené drahokamy, diskutuje na toto téma s několika indickými časopisy a tvrdí, že on sám má v genitáliích vsazeno 400 karátů diamantů a 80 karátů smaragdů.

Ve skutečnosti si tento obchodník s diamanty nechal své genitálie pojistit na 1,5 miliardy rupií (přibližně 20 milionů dolarů) v rámci pojištění části těla, což je nejvyšší pojistné krytí, jaké kdy bylo pro genitálie registrováno.

Bombajská policie zahájila vyšetřování a nabízí odměnu 25 milionů rupií za jakoukoli informaci, která by mohla vést k zatčení v tomto případu.

zdroj

Přejít nahoru