Soud v Peru rozhodl, že pandemii “vytvořili” Gates, Soros a Rockefellerové (POZOR HOAX)

Bill Gates, George Soros a členové rodiny Rockefellerů byli shledáni vinnými z úmyslného šíření viru SARS-CoV-2, který dosud zničil desítky tisíc malých podniků po celém světě a navždy změnil svět k horšímu.

Rozhodnutí peruánského soudu
Odvolací trestní soud rozhodl, že obávaný koronavirus je produktem “zločinecké globální elity” tvořené převážně multimiliardáři, kteří se rovněž zasazují o globální depopulaci.

Stalo se tak v době, kdy se někteří místní zločinci chtěli odvolat proti délce preventivní vazby, ale soudci Tito Gallego, Luis Legia a Tony Changarei zdůvodnili průtahy v řízení “nepředvídatelnou povahou pandemie”. Soudci ve svém rozhodnutí také citovali výše uvedená obvinění Gatese, Sorose a Rockefellerů.

Pandemie podle soudu postihla pouze obyčejné lidi, ale nepostihla obžalované, kteří “stáli u zrodu viru a stále tajně pokračují v řízení pandemie”.

Faktem je, že Billa Gatese nikdo nikdy neviděl zahaleného, ani není ochoten nechat se očkovat vakcínami, na jejichž vývoji se finančně podílel a které nyní všem ostatním tvrdě vnucuje.

Soud v odůvodnění svého rozhodnutí dále uvádí:

“Žádná vláda na světě, jednotlivci, korporace ani obhájci obžalovaných nemohou tvrdit, že tuto pandemii mohli předvídat. Nikdo, kromě architektů Nového světového řádu, jako jsou Bill Gates, George Soros, Rockefellerové a další.”

Více info badatel.net, Únor 2021, (Natural News)

Přejít nahoru