Putin bere steroidy, a proto trpí poruchami mozku, tvrdí rozvědka

Podle nich Putin trpí poruchami mozku způsobenými demencí, Parkinsonovou chorobou nebo vysoce agresivním chováním způsobeným anabolickými steroidy (v angličtině známými jako roid rage) používanými k léčbě rakoviny. Informoval o tom deník Daily Mail s odvoláním na nejmenovaného člena zpravodajské aliance Five Eyes.

Zpravodajská komunita sdílí další zprávy o “nevyzpytatelném chování” 69letého Putina. “V posledních zhruba pěti letech došlo k výrazné změně v jeho rozhodování. Jeho okolí pozoruje výrazné změny v tom, co říká a jak vnímá svět kolem sebe,” cituje Daily Mail svůj zdroj.

Podle zdroje stojí za neschopností jasně myslet nedostatek negativní zpětné vazby, nikdo z Putinova okolí mu neodporuje.

O Putinově zdravotním stavu se hovoří již delší dobu, a to nejen kvůli jeho téměř absurdní izolaci od okolí. Zpravodajové si také všímají nápadně oteklého obličeje ruského prezidenta. I to by mohlo naznačovat, že užívá velké množství léků nebo jiných látek. Již nejméně osm let se spekuluje, že trpí Parkinsonovou chorobou, onemocněním nervového systému.

zdroj

Přejít nahoru