Bill Gates říká, že “šílené” protesty proti jeho vakcínám jsou “trochu divné”

Zatímco Bill Gates tento týden na TED Talk prosazoval miliardové “pandemické preventivní” globální vládní zdravotní “řešení”, hovořil o “konspiračních teoriích” týkajících se sebe a vakcín proti COVID a nazval ty, kteří o nich mluví, “šílenými”.

Ve vystoupení na konferenci TED2022 ve Vancouveru v Kanadě Gates prohlásil, že je “poněkud ironické”, že se demonstranti shromáždili před místem konání, protože “zachránil desítky milionů životů”.

Gates řekl, že “Nadace Gatesových se velmi angažuje ve vakcínách, vynalézání nových vakcín, financování vakcín. Takže je poněkud ironické, že se někdo otočí a řekne, že používáme vakcíny k zabíjení lidí nebo k vydělávání peněz, nebo že jsme zahájili pandemii [Covid-19], “uvedl Insider.

Gates pokračoval: “Nebo když jsme začali během pandemie, dokonce i některé podivné věci – jako že nějak chci sledovat, víte, umístění jednotlivců – protože jsem tak hluboce touží vědět, kde jsou všichni.”

Gates také prohlásil, že je to “trochu divné”, že ho lidé nemají rádi, a dodal: “Změní se to v něco, kde se neustále objevují blázniví lidé?” Píše portál Summit News

“Doufejme, že až se pandemie uklidní, lidé budou racionálnější ohledně toho, ‘Hej, vakcíny jsou zázrak a je toho mnohem víc, co můžeme udělat,'” uvedl Dále Gates.

Gates strávil většinu projevu prosazováním své vize globálního týmu pro reakci na mimořádné události pod zkratkou GERM, Global Epidemic Response and Mobilization.

 

Přejít nahoru