3. světová válka

Prorok varuje: Hrozí nám zasažení asteroidem a třetí světová válka

Teprve před několika hodinami nám začal nový rok 2016 a prognostici už varují a vydávají svoje předpovědi pro následující rok. Většina těchto předpovědí však vyvolává značné obavy. Této šance využil také peruánský prorok, který svým proroctvím vyvolal vlnu obav. Ricardo Salazar, který mimo jiné působí také jako advokát a pastor, žijící v současné době v Japonsku, svým proroctvím lidem na Zemi v tomto roce moc šancí opravdu nedává.

Ricardo Salazar prozradil, že by nás měl zasáhnout v tomto roce asteroid, který zabije nespočet lidí, žijících na této planetě. Tento dopad by jsme měli očekávat podle proroka mezi 15. a 17. květnem tohoto roku. Asteroid má podle informací zabít téměř 1,2 miliardy lidí a způsobí ničivou tsunami, jenž se vytvoří na pobřeží Portorika.

Třetí světová válka a zásah asteroidem, který zabije 1,2 miliardy lidí. Peruánský prorok varuje celou Zemi

Jako by samotný zásah asteroidem nebyl dost, prorok varuje před zahájením třetí světové války. Třetí světová válka by se měla podle proroka rozpoutat na konci Října, kdy napadne Rusko a Čína oslabené Spojené státy. Prorok Ricardo Salazar také tvrdí, že po dopadu asteroidu dojde k výbuchu sopek, jenž způsobí zhoršení klimatu a výskytu popela v ovzduší. Nezbývá nic jiného než doufat, že se jedná o pouhé domněnky tohoto proroka.

Rok 2016

Přejít nahoru