Rodina známého ruského podnikatele z Putinova okolí zastřelena! Pracoval také pro Putinovu vládu

Těla Avajeva a jeho rodiny objevili 18. dubna příbuzní, kteří na místo přivolali policii a kteří vypověděli, že se opakovaně pokoušeli Avajeva kontaktovat. Když se jim to nepodařilo, začali se o ně bát a vtrhli do jejich bytu.

“Všechna tři těla nesla známky násilné smrti – stopy po střelbě. Pořádek v bytě byl narušen, věci byly rozházené všude kolem. Podle jedné z pracovních verzí mohl padesátiletý Avajev zabít svou ženu Jelenu a dceru a poté spáchat sebevraždu,” citoval deník Komsomolskaja pravda policejní zdroj. Případ se vyšetřuje a policie nyní zajišťuje všechny důkazy.

Avajev byl významný podnikatel, připomíná televizní stanice Nexta, který kromě funkce viceprezidenta ruské Gazprombank pracoval také pro prezidentskou kancelář nebo Státní dumu a další finanční orgány vlády. Byl špičkovým manažerem, který zasedal také v představenstvu Centrálního sportovního klubu, a v oblasti soukromého podnikání byl například generálním ředitelem výzkumné společnosti RTK, která se zabývá vědeckým výzkumem a vývojem v oblasti přírodních a technických věd, a zakladatelem stavební společnosti CARBONICS LLC.

zdroj

Přejít nahoru