Putinova řeč těla: Vůdce “vyčerpaný” a hledající “ochranu” říká psycholog

Dr. Carl Senior z Aston University řekl, že ruský vůdce je “stínem” muže, kterým býval, když kolují obrázky jeho nafouklé tváře a bizarně dlouhého stolu, který trvá na instalaci v zasedacích místnostech Kremlu. Dr. Senior řekl Express.co.uk: “Dokonce i ti nejzbožnější vůdci v historii zjistili, že trvalá válka je emocionálně a psychicky vyčerpávající. Denní účtování smrti nelze udržovat.”

Skutečný počet obětí ruských sil na Ukrajině je těžké ověřit, ale jedna zpráva z odposlechnutého telefonního hovoru z konce minulého měsíce naznačila, že toto číslo by mohlo být v dosahu 26 000.

Ukrajinské úřady odhadují číslo kolem 22 800, ale britská vláda se rozhodla pro konzervativnější odhad 15 000.

Ale jediným oficiálním číslem, které pochází z Moskvy, je 1 351 úmrtí. Píše portál Express.co.uk

Od ruského vedení nepřišly žádné aktualizované informace od 25. března, kdy dodalo, že ve válce na Ukrajině bylo zraněno 3 825 vojáků.

Dmitrij Peskov, mluvčí Kremlu, přiznal “významné ztráty” pouze v rozhovoru pro Sky News a dodal, že úmrtí byla pro Rusko “tragédií”.

Ale ve válce, která trvá mnohem déle, než si ruský vůdce původně myslel, Dr. Senior řekl, že “Putin vykazuje jasné známky zhoršení”.

Válka z něj udělala “stín člověka”, což je jasně vidět skrze “otevřenou symboliku”, kterou ruský vůdce používá.

Dr. Senior popsal kontrast obrazu, který se Putin snažil udržet v předchozích letech, s bizarním stolem, který často vklíní do schůzek.

Přejít nahoru