Biden dostal “tahák”, který ho instruuje, jak říct “ahoj” a posadit se

Joe Biden byl vyfotografován, jak drží “tahák”, který mu dali jeho poradci, jak ho instruovali, jak vstoupit do místnosti, pozdravit se, posadit se, mluvit s ostatními lidmi a pak odejít.

Ano, opravdu.

“VY vstoupíte do Rooseveltovy místnosti a pozdravíte účastníky,” uvádí se v seznamu odrážek, než začnete Bidenovi říkat: “VY se posadíte.”

“Stiskněte klávesy Enter,” pokračuje tahák. “VY dáváte krátké komentáře (2 minuty). Tisk odchází (t). VY položíte Liz Shulerové, prezidentce AFL-CIO, otázku. Poznámka: Liz se připojuje virtuálně. DĚKUJETE účastníkům. Teď odcházíš.”

https://twitter.com/Breaking911/status/1540122228477640704?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1540122228477640704%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsummit.news%2F2022%2F06%2F24%2Fbiden-given-cheat-sheet-that-instructs-him-how-to-say-hello-and-sit-down%2F

Proč proboha vůdce svobodného světa potřebuje návod, jak se chovat jako normální člověk? Je to jako něco, co byste dali autistickému dítěti, které dělá prezentaci na střední škole.

“Jak psychicky mimo to je ten geriatrický pacient, že potřebuje, aby mu bylo řečeno, aby si sedl a pozdravil?” táže se Chris Menahan.

“Je to už nejméně populární prezident v americké historii, a přesto ho nadále používají a zneužívají pro všechno, co stojí za to.”

Jak jsme vyčerpávajícím způsobem zdůraznili, Bidenovy mentální slabosti, které se běžně projevují ve formě slovních nesmyslů a zmateného, zmateného chování, jsou pro demokraty skutečným problémem vzhledem k tomu, že Bidenovi bude v době, kdy začne druhé funkční období, 82 let. Píše portál Summit.

Další příklad se objevil na začátku tohoto měsíce, kdy Biden vypadal zmateně, pokud jde o to, zda navštíví Saúdskou Arábii.

Minulý týden se také mylně zmínil o komunitě “L-G-B-T-Q-L”.

Podle zprávy New York Times demokraté panikaří při pomyšlení, že Biden opět půjde proti Trumpovi v prezidentských volbách v roce 2024.

 

Přejít nahoru