Brutální vražda sympatické Zary šokovala Londýňany! Bojí se chodit ven sami!

Náhodný chodec našel uprostřed noci bezvládné tělo sympatické Britky. “V neděli 26. června záchranáři spěchali na oznámení o kriticky zraněné ženě, která byla nalezena na Crankbrook Road ve čtvrti Ilford,” uvedl detektiv konstábl Stuart Bell. Oběť utrpěla vážná poranění hlavy a bohužel v nemocnici zemřela.

Policie se domnívá, že vrahem je devětadvacetiletý Jordan McSweeney. Také on se již objevil u soudu. Je obviněn z vraždy, krádeže a pokusu o znásilnění. U soudu byli přítomni někteří z rodiny a přátel zavražděné ženy. Když se dozvěděli hrůzné detaily celé vraždy, neubránili se slzám, uvedl deník Daily Mail.

“Poslední dny byly naprosto šokující a nepředstavitelné,” zoufají si příbuzní. Dodali, že Zara chtěla být od svých pěti let právničkou. Její dlouholetý sen se však bohužel nikdy nesplní. Podle jejího bratrance pracovala Aleena u královského soudu jako administrativní pracovnice, zatímco hledala místo asistentky, které by jí umožnilo začít právnickou kariéru. “Byla to milá osoba,” popsala svou příbuznou. “Pro blízké je to strašný šok. Chtěla se stát právničkou, být úspěšná, aby mohla uživit rodinu,” dodala.

Její smrt otřásla veřejností. Ženy se bojí chodit samy po ulicích. “Je to něco neuvěřitelně tragického. Lidé se velmi bojí. Vypadá to, že šlo o náhodný útok. Isford není místo, kam se lidé obvykle bojí chodit na pochůzky,” řekl k případu labouristický poslanec Sam Terry.

K úmrtí sympatické Zary se vyjádřil také londýnský starosta Sadiq Khan. “Jsem naprosto šokován. V myšlenkách a modlitbách jsem s její rodinou, přáteli a celou komunitou,” uvedl podle serveru newstime.uk a dodal, že je v pravidelném kontaktu s policií.

zdroj

Přejít nahoru