Musela jsem mu masírovat bradavky, zatímco on masturboval! Epsteinova bývalá masérka promluvila

Finančník a magnát Jeffrey Epstein zemřel ve věku šestašedesáti let ve vězení poté, co byl obviněn ze sexuálního zneužívání. Epsteinova přítelkyně Ghislaine Maxwellová byla koncem června letošního roku rovněž odsouzena k 20 letům vězení. Ten podle verdiktu soudu pomáhal miliardáři tím, že mu dohazoval dívky. Maxwellová se ve čtvrtek proti červnovému rozsudku a výši trestu odvolala.

Na povrch vyplouvají další mrazivá svědectví z dob Epsteinových sexuálních orgií na jeho karibském ostrově. Mezi oběťmi, které do jeho blízkosti nevtáhl nikdo jiný než Maxwell, byla i finančníkova bývalá masérka, 45letá Gretchen Rhodesová.

“Moje pocity mi říkaly, abych se od ní držel dál. Říkal jsem si, že je hezky upravená, zdvořilá, výřečná, tak proč bych neměl souhlasit s tím, co po mně žádá?” Ghislaine Maxwellová v dokumentu vzpomíná: The Making of a Monster od bývalé masérky.

Rhodes prý vždy toužil stát se slavným zpěvákem. “Na začátku, když jsem přijel na ostrov, mě vzal i do New Yorku. Chtěl mi pomoci splnit si sen stát se zpěvačkou,” svěřila se Rhodesová, která se nyní místo masáží živí hudbou. Po cestě z New Yorku však následoval nepříjemný šok.

Původně měla být Rhodesová k dispozici pouze Maxwellovi jako masérka, ale později byla přivedena i k Epsteinovi. “Slečna Maxwellová mě ten den poprvé doprovodila do jeho pokoje a znovu mi vysvětlila: ‘Ať se během masáže stane cokoli, nechte si to pro sebe,'” řekla masérka. Raději by zapomněla na to, co následovalo.

“Byla jsem nucena dělat Jeffreymu speciální masáž, při které jsem mu musela masírovat bradavky, zatímco on masturboval.” svěřila se po letech. “Překvapilo mě to. Snažila jsem se mu nedívat do tváře, dívala jsem se za něj a snažila se od něj co nejvíc odtáhnout,” dodala masérka. V dokumentu tato dnes již dospělá žena uvedla, že to zpětně vnímá jako hořkou daň za to, že dostala příležitost podívat se do New Yorku a pokusit se prosadit v hudbě.

Přejít nahoru