Znásilnění na Mallorce: Teenagerku (17) sexuálně zneužil známý herec a hudebník

Žena policii řekla, že ke znásilnění došlo v hotelu ve vesnici Andratx. Jednoho z útočníků popsala jako “slavného vietnamského herce a hudebníka”, uvedla Ultima Hora. S umělci ve věku 37 a 42 let se prý seznámila v nedaleké restauraci a začala s nimi chodit. Teta dívky upozornila policii poté, co ji kontaktoval její příbuzný.

Policie v úterý potvrdila, že byla přivolána k případu údajného znásilnění v Andratxu. Dobře informovaný zdroj uvedl: “V sobotu brzy ráno byli zatčeni dva Vietnamci a vyšetřování pokračuje.” Dvojice byla před několika dny propuštěna na kauci, ale poté, co se dostavila k vyšetřujícímu soudci na neveřejné soudní jednání, jim bylo prozatím zakázáno opustit Španělsko.

Předpokládá se, že Britka opustila ostrov se svou rodinou poté, co před stejným soudcem potvrdila svou dřívější výpověď na policii. Muži a dívka byli podle zpráv ubytováni v různých hotelech ve vesnici Andratx a v nedaleké restauraci se dali do řeči. Poté souhlasila, že půjde do místa, kde se vietnamský pár ubytoval, a stráví s nimi nějaký čas na pláži. Před výpovědí na policii ji vyšetřili lékaři v nemocnici Son Espases v Palmě Metropolitan.

Více info na topky.sk

Přejít nahoru