Rusové na dovolené vzkazují Polákům, aby se začali učit rusky a ukázali Američanům, kam patří

“Mám podobné zkušenosti s chováním Rusů v tureckých letoviscích. Ačkoli jsem tam byl před více než deseti lety, jejich arogance, chování k turistům jiných národů a jejich hulvátské způsoby byly velmi nepříjemné. Chovali se, jako by svět byl stvořen výhradně pro ně a ostatní byli jen otravným doplňkem. Z vašeho článku je zřejmé, že se nic nezměnilo,” odpovídá Polák Robert.

Do diskuse se zapojili i další Poláci a popsali své zážitky z dovolené v Turecku s Rusy. Turecko bylo jednou z mála zemí, které Rusům povolily létat do své země.

“Ti mladší říkají, že je čas, aby se Poláci začali učit rusky, a že Němci propásli historickou šanci mít hranici mezi nimi a Ruskem na Visle,” popisuje další Polák Roland.

Popsal také, jak Rusové vidí válku na Ukrajině.

“Jak vidí válku? Jsou hrdí a povýšení, Rusko pro ně má být impériem, které ukáže Polsku a USA, kam patří. O válce s Ukrajinou mluví, jako by bylo 44 let a probíhalo osvobozování od okupace wehrmachtem. “Nacisté, fašisté” – tak označují obyvatele Ukrajiny. A vzájemné ztráty? Nikdy se neobtěžovali s vlastními vojáky, a tak to zůstalo,” píše Roland.

Navíc dodává, že je jim zřejmě jedno, jestli je bída, co budou jíst, nejdůležitější je, že “máme rakety a všichni se nás bojí”.

“Jsou vulgární a drzí, nosy nahoru. Mluvil jsem s místními a ti mi na rovinu řekli, že se bez turistů z Ruska neobejdou. Bohužel jsou to právě oni, kdo jim zaručuje likviditu a výdělky,” dodává Adam, který tvrdí, že až 80 % turistů v jeho středisku tvoří Rusové.

zdroj

Přejít nahoru