8 hlavních důvodů, proč je zdraví dětí ničeno toxickými potravinami a léky, a jak psychiatrie využívá příznaky toxicity k propagaci experimentálních léků

Trpí vaše dítě depresemi, záchvaty paniky nebo “bipolární poruchou”? Na vině může být aspartam.

Téměř všechny žvýkačky a bonbony “s nízkým obsahem sacharidů” nebo “bez cukru” obsahují nezdravý potravinářský přípravek zvaný aspartam. Totéž platí pro “dietní” a “zero” limonády a směsi. Většina rodičů velmi podceňuje schopnost tohoto geneticky modifikovaného umělého sladidla zničit duševní zdraví člověka, zejména mladého, vyvíjejícího se.

Aspartam může vyvolat změny v prekurzorech neurotransmiterů s hlubokým vlivem na poznávání a náladu, což vede ke “klinické depresi” (jak ji s oblibou nazývá psychiatrie), úzkosti, záchvatům paniky, podrážděnosti a poruchám koncentrace a paměti.

Aspartam je ideální “recept” pro případ, že byste později potřebovali antipsychotika. Vidíte vzorec? Je to jasné jako facka a miliony lidí, včetně teenagerů, dětí a batolat, konzumují aspartam každý den a mnoha různými způsoby.

Bylo také prokázáno, že aspartam vyčerpává serotonin, což způsobuje maniodepresivní stavy, paranoiu, nespavost a sebevražedné sklony.

Studie publikovaná v časopise Experimental Neurology zjistila, že glutamát sodný způsobuje poškození neuronů v hypotalamu.

Mnoho studií uvádí, že glutaman sodný, známý také jako “MSG”, způsobuje poškození mozku, které může vést k jeho otoku a smrti. V letech 2008 a 2009 bylo v několika studiích na laboratorních zvířatech zjištěno, že glutaman sodný způsobuje hypotalamické léze způsobené časnou obezitou, které jsou všechny způsobeny konzumací glutamanu sodného. Výsledky a závěry této vědecké práce založené na důkazech byly publikovány v časopise Experimental Neurology.

Vědci zjistili, že konzumace glutamátu sodného má výrazný a šokující vliv na otok mozkových buněk a že zralé neurony jsou nejvíce náchylné k toxickým účinkům této koncentrované soli, která se nachází v tisících potravin a léků schválených FDA a také v některých vakcínách. Představte si, jaké hrozné následky by mělo podávání tohoto známého neurotoxinu. Najdete ho ve vícedávkových očkovacích látkách proti chřipce a v nechvalně známé vakcíně MMR.

Glutaman sodný se nachází také v mnoha běžných potravinách, včetně chipsů, omáček, salátových dresinků, polévek, mražených jídel, zpracovaného masa, kořenících směsí, instantních nudlí a samozřejmě ve většině kořeněných čínských jídel.

Psychiatrie využívá špatných návyků z dětství a vytváří experimentální preparáty s falešnými diagnózami.

Jednou z nejděsivějších věcí, kterou mohou rodiče v USA udělat, je vzít své dítě k psychiatrovi, aby mu pomohl s duševními problémy. Je to jako plavat v noci v bažině plné krokodýlů v masovém obleku.

Krokodýli a aligátoři přijdou, ale v podobě lékárníků, kteří dostávají prémie za “útok” na vaše dítě experimentálními léky (SSRI), které zhoršují problémy způsobené toxickými potravinami, léky a vakcínami, které pediatři a CDC důrazně doporučují (a FDA schvaluje). Děti snídají cereálie s vysokým obsahem fruktózového kukuřičného sirupu a kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy a pak nevydrží celé dopoledne ve škole nebo ve školce. Psychiatři je diagnostikují jako ADD a ADHD (porucha pozornosti s hyperaktivitou).

Děti žvýkají žvýkačky, jedí sladkosti a pijí dietní nápoje (protože většina z nich má nadváhu a/nebo je obézní) a aspartam způsobuje nerovnováhu CNS. Psychiatři to diagnostikují jako klinickou depresi a záchvaty paniky. Je to začarovaný kruh, který se točí stále dokola, jaká je to dojná kráva pro nepoctivé lékaře.

Hlavní důvody, proč je zdraví dětí ohroženo toxickými potravinami a léky:

1. Aspartam – způsobuje nervozitu a úzkost.

2 Glutaman sodný – způsobuje těžké migrény a poškození mozku u dětí.

3. Kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy – způsobuje ADD a ADHD.

4: Masky COVID-19 zbavují člověka až 20 % kyslíku, který potřebuje během dne.

5 “Vakcíny” COVID-19 mohou způsobit krevní sraženiny v těle a mozku.

6 Průmyslová potravinářská barviva způsobují ADD a ADHD.

7 Chemické látky PFAS v plastech způsobují vrozené vady a rakovinu.

8. Hormony v mase a mléčných výrobcích – vedou k přetížení estrogeny.

zdroj

Přejít nahoru