Twitter zakazuje ženy, které si stěžovaly na “transgender” ragbyové hráče soutěžící proti 16letým dívkám

Dotyčná transgender, Giulia Valentino, je plešatý muž, který se přestěhoval do Dublinu z Itálie a dříve obhajoval ženský sport, aby umožnil transgenderům soutěžit, stejně jako si stěžuje, že nemůže používat ženské šatny.

Jak ukazuje obrázek výše, Valentino má zjevně nespravedlivou fyzickou výhodu oproti ženským hráčkám, ale přesto mu bylo dovoleno soutěžit za Na Gaeil Aeracha, která se popisuje jako irský “první výslovně LGBTQ+ inkluzivní” fotbalový klub.

Poté, co Na Gaeil Aeracha s lehkostí vyhrál turnaj Junior J Shield 2022, byli kritici cenzurováni za zpochybňování Valentinova zapojení.

nula

nula

“Myslím, že je to absurdní. Twitter má zjevně svou vlastní agendu a považuje to za nenávistný projev. Naprosto šílené,” řekla daily Mailu jedna žena.

“Zdá se, že mnoho jednotlivců mělo své účty uzamčeny nebo pozastaveny pouhým poukazem na vědeckou pravdu.”

Někteří měli své účty zamčené, ale mnozí byli přímo zakázáni za to, že nazývali Valentina mužem.

 

“Ženy, které byly suspendovány z Twitteru, jsou poslední z dlouhé řady žen – a některých mužů – které byly zakázány z platformy sociálních médií za to, že říkají pravdu,” uvedla Heather Binningová z Women’s Right Network.

Další osoba vyjádřila obavy, že Valentino mohl dokonce ublížit ostatním dívkám, vzhledem k jeho jasně dominantní fyzičce. Píše portál Breitbart.

“Opustil jsem týmové sporty, když jsem se začal cítit nepříjemně s mužským prostředím… Vlastně hraju ragby s ženským týmem a je to moje první týmová zkušenost po přechodu,” uvedl Valentino.

Přejít nahoru