Varování jenom pro silné povahy!: Děsivé záběry ukazují ruské vojáky ” kastrující” ukrajinského válečného zajatce zatahovací čepelí 21+

Analýza videa naznačuje, že je pravé, ale odborníci uvedli, že není možné uvést, kdy nebo kde bylo natočeno. Ukrajinští politici reagovali rozhořčeně a opakovaně vyzývali západní země, aby je vyzbrojily, aby mohly vytlačit ruské útočníky od svých hranic.

Od začátku invaze před více než pěti měsíci byli ruští vojáci opakovaně obviňováni z hrozných zločinů proti civilistům a zajatým bojovníkům.

Ukrajinské ženy a děti byly údajně znásilněny Putinovými okupanty a existují rozsáhlé zprávy o mučení.

Krvavé kastrační záběry sdílel účet Telegramu, o kterém se předpokládá, že patří Jevgeniji Rasskazovovi, členovi společnosti DShRG Rusich – údajně neonacistické skupině napojené na Wagnerovu skupinu – který již dříve chválil Adolfa Hitlera.

Zpráva, která hovoří o ukrajinských vojácích jako o “dětech prostitutek”, obvinila bránící síly z “velmi často vyslýchají naše vojáky a často vojáky, kteří nemohou mít žádné informace, které by bylo vhodné získat mučením.

“Dělají to ze sadismu, často zaznamenávají zločiny na kameru. Takže, ukrajinští bastardi, vězte, že hlavy vašich synů už zdobí ploty některých domů na osvobozených územích, jejich genitálie požírají toulaví psi,” tvrdili ve sprosté řeči.

Na videu je vidět muž, který vypadá jako ruský voják nebo žoldák, který má na sobě nyní slavný symbol “Z” a třímá Stanleyho nůž, zatímco jiní muži drží zajatého vojáka dole.

Ukrajinský voják je kopnut do hlavy, když bojuje na podlaze, má svázané ruce a ústa umlčená.

První muž roztrhne zajatcovy vojenské únavy a zmrzačí jeho genitálie, triumfálně je drží v ruce, než je odhodí na jednu stranu.

Aric Toler, výzkumník investigativního webu Bellingcat, řekl Timesům, že “bohužel video je pravé” a nevykazuje žádné známky editace nebo manipulace.

Na děsivých záběrech je vidět několik dalších ruských vojáků, z nichž někteří byli minulý měsíc natočeni na frontové linii v oblasti Donbasu. Píše portál Express.co.uk

Pan Toler řekl, že byl schopen identifikovat ruského vojáka – potenciálně nazývaného Arslan – protože se objevil v ruském televizním klipu natočeném v zabavené chemické továrně Azot v Severodonětsku.

Voják natočený v červnu měl na sobě stejný výrazný klobouk a náramek v obou klipech. Symbol “Z” na autě na nových záběrech také naznačuje, že k incidentu došlo od začátku invaze na Ukrajinu.

Přejít nahoru