Evropě hrozí totální finanční kolaps! Odborníci varují, že na to máte nanejvýš několik měsíců

“Západní Evropa čelí “totálnímu kolapsu” v důsledku katastrofálního nedostatku a růstu cen potravin, hnojiv, energie a průmyslu, varuje David Dubyne, autor knihy Klimatická revoluce. Respektovaný analytik David Morgan dodává, že evropské banky čelí možnosti systémového selhání (a “bail-inů”) kvůli expozici na energetických trzích a touze západoevropských vlád pokračovat v tištění peněz ve snaze řešit ničivý nedostatek energie, který je nyní nezvratný,” varuje Adams.

Evropa je odsouzena k současnému kolapsu potravin, energetiky, průmyslu, zemědělství a měny.
Americké banky jsou také vystaveny riziku evropských ekonomik, což znamená, že selhání západoevropských bank, vlád a měn se rozšíří jako nákaza do Spojených států a na dolar. Protože řešení není v dohledu a evropští politici nejsou ochotni ani uvažovat o změně své sebevražedné politiky, která vedla k této krizi, zdá se, že západní Evropa je odsouzena k současnému kolapsu potravin, energie, průmyslu, zemědělství a měny.

Zdá se, že Putin nakonec nebude muset válčit s NATO. Země NATO jsou ničeny ohromujícím tempem.

Smrt královny znamená smrt západní civilizace
Po smrti královny Alžběty II. bude následovat smrt západní Evropy. Královna je mrtvá, ale zdravý rozum, racionalita, finanční racionalita a zemědělská poctivost také. Žádná civilizace nemůže přežít bez potravin, energie a peněz a vedoucí představitelé západní Evropy jsou odhodláni všechny tyto tři složky zcela zničit.

Už jen několik měsíců nás dělí od toho, abychom s hrůzou sledovali desetiletí špatných politických rozhodnutí, která srazila západní Evropu na kolena v takové míře devastace, jakou jsme nezažili od druhé světové války.

Švýcarská vláda nyní hrozí tříletým vězením každému, kdo vytápí svůj dům na více než 19 stupňů Celsia. Dále uvádí, že ohřívání vody nad 60 (C) bude trestné, a pokud se to bude vztahovat i na vaření, pak nikdo ve Švýcarsku nebude moci vařit vodu, aniž by se stal zločincem.

Zdá se, že švýcarská vláda spustí vlnu “teplotní policie”, která bude vnikat do lidských domovů a měřit jejich vnitřní teplotu, aby se ujistila, že nikomu není skutečně teplo. I když vytápíte dům dřevem, můžete jít do vězení za příliš velkou produkci tepla.

Pád Evropy se rozšíří na mnoho dalších národů.
Bohužel tato destrukce, kterou si sami způsobili, neskončí pádem západní Evropy. Pokud se trajektorie všech těchto událostí okamžitě nezmění, katastrofa se rozšíří do všech západních zemí, včetně Spojených států, Kanady, Austrálie a Japonska, a sníží jejich průmysl, hodnotu majetku, HDP a měny.

Sledujeme systémové, neúprosné stírání eura, jenu a dokonce i dolaru v kombinaci s globální dedolarizací, která již probíhá v Číně, Rusku, Indii a Saúdské Arábii.

Éra hojnosti skončila. Připravte se na éru kolapsu
Pokud nedojde k okamžité radikální nápravě, postihne západní Evropu v roce 2023 katastrofální kolaps, přičemž “kolaps” je definován jako ukončení činnosti 50 a více procent podniků a průmyslových odvětví, což způsobí masovou bídu a rozsáhlá povstání na celém kontinentu, spojená s rozsáhlým hladověním a úmrtím v důsledku vystavení (umrznutí).

Kolaps Spojených států se plně projeví až po delší době, ale je také nevyhnutelný. Dolar se brzy stane historií a finanční solventnost americké vlády se prakticky přes noc vypaří.

Zdá se, že jak USA, tak Evropa skončí masovými povstáními, vzpourami a násilnými revolucemi.
Část této snahy je mimochodem záměrná, aby západní státy mohly “vyčistit své účetní knihy” od dluhů vyhlášením vyšší moci, a tím zrušit všechny finanční závazky vůči držitelům dluhů státní pokladny i vůči příjemcům práv z řad vlastních občanů.

Ještě horší je, že ti, kdo drží měny, jako je euro, jen nebo dolar, budou mít štěstí, že po úplném provedení “velkého resetu” dostanou 5 centů za dolar.

Jinými slovy, všem těm hochštaplerům, kteří pracovali pro federály, nic nezbude.

Ekonomický expert Tuomas Melinen varuje
Evropská katastrofa může trvat jen několik týdnů, než rozpoutá spoušť. “Říkám vám, že situace v Evropě je mnohem horší, než mnozí chápou,” napsal na Twitteru Tuomas Malinen, generální ředitel společnosti GnS Economics z finských Helsinek.

“Jsme v podstatě na pokraji další bankovní krize, kolapsu naší průmyslové základny a domácností, a tedy na pokraji kolapsu našich ekonomik,” řekl.

Malinen dále varuje lidi, aby se zásobili potravinami, vodou, hotovostí a dřevem na topení, a v podstatě každého, kdo bude chtít poslouchat, “plně připraví”. Podle ekonoma zbývají Evropě už jen “týdny” nebo maximálně měsíce, než nastane “chaos”.

zdroj

Přejít nahoru