Fico

Poslanec Žiak: Fico se spojí s Kotlebou a Slovensko zaútočí na Ukrajinu!

Podle Žiaka je možné, že se strana Smer spojí s Kotlebou nebo Republikou a Hlasem “a my budeme tou zemí, která zaútočí na Ukrajinu, a to ze západní hranice,” řekl Žiak.

Několik lidí bylo také zklamáno vystoupením Miroslava Žiaka a dali to v debatě najevo:

“Pane Žiaku, nezlobte se, ale dneska jste dostal od moderátora výprask, to škádlení stálo za to. A to verklikovnie o Matovičovi je už trapné. Sulík je diletant.” Laco píše.

“Miuko, nezklamala jsi…? Jsi ještě hloupější, než jsem si myslel,” píše Palo.

“Některé vaše dnešní výroky raději nechám stranou, ale reaguji na to, že podle vašich slov je SaS připravena vrátit se do koalice, vždyť už jste se jednou vrátili, tak jak dlouho se vaši ministři nechají odvolávat a budou se vracet? Nejde o žádné divadlo, ale o skutečnou politiku a o budoucnost Slováků. Nedělejte z toho frašku. Jde o přežití nás všech během této krize, ale z vašich úst jsem neslyšel jediné řešení, jaké odškodnění můžeme očekávat. Všichni vyjednávají, řeší, diskutují, připravují se, ale výsledný efekt je jedna velká NULA. O tom byla dnešní debata.” píše Erika.

“Ale bylo to hodně slabé , nestačí si jen dělat legraci z Blaha , desolátů nebo Občanského tribunálu, to není žádná výzva, je třeba také přemýšlet a vědět. A to tam nebyla žádná vyzývavá sestava, jen ideolog druhé kategorie z mafie, narcis z Olana a jeden ze slabších moderátorů.” Mark píše.

zdroj

Přejít nahoru