Slovenský politik Pročko už to nevydržel: “Matovič neodvádí peníze lidí, ale konečně se dostanou k lidem!” A pak přišla zpráva od lidí

Pročko hájí Igora Matoviče, kterého prý zná jako poctivého člověka, který nezruinuje veřejné finance, ale podle něj konečně jde za lidmi.

Pročko se obává návratu Roberta Fica a mafie, která nedává lidem, ale jen oligarchům.

Někteří lidé s Pročkem souhlasili, ale v diskusi pod videem jsme našli většinu negativních komentářů:

“Další psychiatrický pacient, který se bude těžko loučit se svým teplým místečkem. Ztroskotanec, který v showbyznysu ani v politice nic nedokázal. Tajemství, které může běhat po náměstích jen naboso.” píše Fero.

“Udivuje mě, že v dnešní době je stále tolik naivních lidí, kteří věří šarlatánům, jako je Pročko. Jaký důkaz o neschopnosti těchto lidí ještě potřebujete , abyste konečně vystřízlivěl z toho bludu, který vám naočkoval Matovič. Jste slepí a nevidíte, že se propadáme do propasti chudoby a oni si hrají na svém písečku, aby si udrželi svá místa za každou cenu !!!” píše Jan.

“Obávám se, že tlak médií ..i v tom smyslu, že démonizují Matoviče a jeho setrvání ve vládě…že bude nucen odejít. A s ním půjde i spravedlnost a proces očisty od korupce. Ani jednou nebylo řečeno…ať odejde Sulík a bude klid…média oblbla spoustu lidí, každá zpráva je jen o Matovičově odchodu, jako by jiná možnost nebyla. Přešlapy Saska a lži jejich vůdce jsou pro média tabu… Do Matoviče se kope i za to, jak dýchá. Nikomu nevadí primitivní vystupování Cigánikové? Tato slepota zabíjí. Sulík je jako býk a Matovič je pro něj i pro média červená vlajka.” Iveta napsal.

https://www.facebook.com/watch/?v=1457913278010043

zdroj: magazin1.sk

Přejít nahoru