Zvláštní předpovědi sovětského astrologa

Nostradamus, Slepá Vanga, Messing – tato jména jsou známá už dlouho. Jejich předpovědi se čtou a diskutují rok co rok. Existuje ještě jeden jasnovidec, o němž se toho moc neví, Sergej Vronskij.

Možná, že prorok-astrolog

Možná to byl šarlatán, možná se narodil v hraběcí rodině, možná byl jen sovětský zpravodajský důstojník, který svůj život zahalil tajemstvím. Kdo to vlastně byl? Vronského životopis je skoupý na fakta. Jeho otec, generál, byl během revoluce zastřelen bolševiky. Chlapce jako zázrakem zachránila vychovatelka a později ho poslala k babičce do Lotyšska. Babička, dědičná jasnovidka, předala všechny své znalosti a dar svému vnukovi.

Šedý kardinál

Ve 30. letech 20. století nastoupil mladý Vronskij do berlínské vzdělávací instituce specializované na mimosmyslové vnímání. Po ukončení studia vstoupil do nacistických služeb. Během Velké vlastenecké války se vrátil do Sovětského svazu a postupně si začal získávat věhlas. Říká se, že ho vyslechl sám Stalin, pozval k sobě domů šéfa KGB Andropova a navštívil Brežněva. O Vronském se začalo mluvit již za Chruščova, kdy začal být povoláván jako jasnovidec k řešení zločinů.

Nevěřili mu.

Poslouchali ho, ale málokdo jeho rady poslechl. Radil Juriji Gagarinovi, aby neletěl do vesmíru; Gagarin ho neposlechl. Radil raketovému konstruktérovi Sergeji Koroljovovi, aby se nepodílel na operaci, která ho nakonec připravila o život. Žil v Německu a prorokoval spojení Evy Braunové s Hitlerem. Při návštěvě USA viděl smrt bratrů Kennedyových.

Hořící Amerika

Co se zatím z jeho předpovědí vyklubalo:

Den, měsíc, rok začátku a konce druhé světové války.

Porážka Německa a vítězství Sovětského svazu.

Den, kdy zemřeli Stalin a Gagarin.

Rok, kdy SSSR přestal být jedním celkem.

Vize

Astrologie není to jediné, co Vronský ve své práci použil. I on upadl do transu a tehdy se mu zjevily obrazy z budoucnosti. Hořící města ve Spojených státech, Japonsku a Austrálii, která se ocitla pod vodou, zemětřesení, která zasáhla svět v 21. století. Všechno se mu to zdálo vprorockých snech jako nesourodé obrazy, které si pak poskládal dohromady. Předpověděl třetí světovou válku a jasně naznačil, že Rusko se jí nezúčastní, ale bude pouze velmocí, která nakonec dokáže usmířit Východ a Západ. Dále tvrdil, že v blízké budoucnosti nebudou existovat ani běloši, ani černoši. Svět se naplní “žlutými”, novou rasou lidstva.

Rusko by se stalo duchovním centrem celého světa.

V roce 2020 byly odtajněny Vronského předpovědi pro Rusko, které byly uloženy v archivech tajných služeb. Není jich mnoho, protože nerad dělal předpovědi pro jednotlivce a státy. Přesto vyslovil několik předpovědí:

“Rusko platí za hřích, který spáchalo vyvražděním cara a královské rodiny. Každý za to bude tak či onak potrestán. Chaos a devastace 21. století prověří sílu země. Až nám Bůh odpustí, co jsme udělali, pak se teprve Rusko znovu narodí.”

zdroj

Přejít nahoru