Bude v Evropě obnovena demokracie?

Tenkrát, podobně jako dnes, už lidé totalitním papalášům zvysoka káleli na jejich marxistickou ideologii, byli však jejich usurpovanou mocí drženi v nesvobodě, a ti nejagilnější disidenti – stejně jako dnes – perzekuováni. Obdobného schizmatu mezi vůlí občanů, a forsírovanou neomarxistickou multikulturní ideologií vládnoucí nomenklatury dosáhla současná EU. V této souvislosti stále hlasitěji zaznívají hlasy za zachování svobody a obnovu demokracie v Evropě.

Maďarský ministerský předseda Viktor Orbán včera před vrcholným sjezdem EU v Bruselu obvinil unijní nomenklaturu z nereprezentování a lhostejnosti k hlasu a vůli občanů, a vedení si své sveřepé a zaslepené neomarxistické politiky imigrace, multikulturalizmu a hedonistického liberalizmu. Vyzval k obnově demokracie v Evropě, respektování vůle občanů a zastavení imigrační politiky. Jsme v demokratickém táboře, a (imigrační) problémy musí být řešeny na základě nejbytostnějšího evropského principu – a tím je demokracie, vyzval maďarský premiér Orbán.

Dějiny zřejmě nezapomenou, že to byl právě hlas Maďarska, který v posledních letech směle odrážel sklony a pretence západních zemí ke komandování východních, a přispěl k jejich záchraně před imigrační multikulturní „mizérií“ (vyjádření prezidenta Macrona), do které západní země zabředly až po uši.

(eurabia.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru