Bývalý drogový dealer učinil ve francouzské televizi šokující prohlášení o adrenochromu

Jenže pokud se podíváte na různé přestárlé celebrity nebo globální zločince, kteří se dožívají neuvěřitelně vysokého věku v relativním zdraví, pak se samozřejmě naskýtá otázka proč právě oni.

A když se k tomu objeví občas i nějaký ten svědek, pak již není možné se nad těmito informacemi alespoň nezamyslet.

Bývalý drogový dealer Gérard Fauré byl pozván do francouzského televizního pořadu Touche pas à mon poste na kanálu C8, aby hovořil o drogách. Esejista učinil v programu šokující prohlášení: tvrdil, že celebrity konzumují adrenochrom, aby zůstaly mladé.

Fauré dodával drogy prominentním Francouzům, včetně celebrit a politiků. V roce 2016 začal vydávat kontroverzní knihy o tajemstvích lidí, kteří si koupili jeho drogy. Jednalo se o sexuální zneužívání, znásilnění, pedofilii, zneužívání dětí, obchodování s dětmi a vraždy.

Řekl také, že několik celebrit pravidelně konzumuje adrenochrom, přičemž jako příklad uvedl Celine Dion. Fauré tvrdil, že její záhadná nemoc je důsledkem nadměrné konzumace adrenochromu.

Jeden z hostů se ho zeptal, odkud pocházejí děti používané pro výrobu adrenochromu. Fauré odpověděl, že každý rok ve Francii zmizí 58 000 dětí, a že pouze dvě třetiny z nich jsou nalezeny.

Dodal, že svědčil v případu ženy, která chtěla prodat svou dceru do laboratoře na adrenochrom v Dijonu. Yvese Saint Laurenta a další lidi ze světa módy nazval „pedofilními zločinci.“

Když Fauré začal mluvit o francouzském prezidentovi Macronovi, byl odříznut. Po odvysílání byl v médiích očerňován. Francouzský mediální regulátor Arcom zahájil vyšetřování. Několik vládních úředníků také uvedlo, že licence televizního kanálu C8 by neměla být obnovena.

Program se od Faurého výroků distancoval.

zdroj

 

Přejít nahoru