Jasnovidec předpovídá katastrofu. Začne z minuty na minutu, není naděje

Podle předpovědi polského jasnovidce Jackowského se situace ve světové ekonomice v příštích měsících jen zhorší. Problémy se hromadí, píše Rádio ZET. Od dubna se vše zhroutí a je to nevyhnutelné, tvrdí věštec.

Věštec Jackowski hovořil i o dalších znameních, z nichž některá se týkají nadcházejícího dubna. Podle věštce nebude před nadcházejícími událostmi úniku. Podle jeho předpovědi bude ještě hůř. Problémy se začínají hromadit.

Krzysztof Jackowski se snažil zaměřit na to, co se stane v blízké budoucnosti. Před očima se mu znovu objevily dubnové události – už dříve řekl, že jsme na pokraji nové války, a předpověděl, že k ní může dojít v červnu. Nyní se mu jeho předtucha jen potvrdila. Rozvíjí se nám snad již krize před očima?

“Hrozí nám dva kolapsy. Říkám tomu malý kolaps a velký kolaps. Malý krach přinese spoustu problémů. Po jeho skončení si většina lidí bude myslet, že teď už bude všechno v pořádku, ale po malém krachu bude brzy následovat velký krach,” předpovídá Krzysztof Jackowski.

Změny v těchto oblastech předznamenávají vypuknutí nové války. Zatím však můžeme klidně spát: podle věštce “do tohoto ekonomického kolapsu nedojde ve světě k žádným zvláštním vojenským otřesům. Zároveň nás však varuje, abychom se měli na pozoru:

“Doba, kdy se věci začnou hroutit, je od dubna, tedy od nynějška do června,” předpověděl věštec Jackowski.

“Krátce před kolapsem se objeví…. se bude mluvit o výrazném zlepšení situace… Řekněme v ekonomice, ve financích, objeví se dokonce mírný optimismus, kterého politici využijí, ale bude to falešný dojem,” řekl Jackowski. vysvětlil věštec.

zdroj

Přejít nahoru