Příběh, ze kterého mrazí: Malý chlapec si vzpomněl na minulý život

Tříletý chlapec, žijící v Golanských výšinách na hranicích Sýrie a Izraele, tvrdí, že byl v minulém životě zavražděný sekerou. Ukázal starším z vesnice, kde vrah zakopal jeho tělo… a to tam také našli. Též jim ukázal, kde najdou sekeru, což se povedlo také.

 

Německý terapeut Trutz Hardo vypráví ve své knize Děti, které už žily předtím: Reinkarnace dnes příběh tohoto chlapce i dalších dětí. Všichni si „rozvzpomínají“ na svůj minulý život a dokáží svou předchozí identitu dosti přesně popsat a doložit. Příběh 3letého chlapce pozoroval Dr. Eli Lasch, který se proslavil vyvíjením lékařského systému v Gaze jakožto součásti programu Izraelské vlády v 60. letech. Dr. Lasch, jenž zemřel v roce 2009, stihl přelíčit příběh autoru knihy.

Chlapec pochází z etnické skupiny drúzů a v jeho kultuře se reinkarnace všeobecně uznává. Nicméně tento příběh překvapil i místní komunitu.

126498194-676x450

Narodil s dlouhým červeným mateřským znamínkem na hlavě. Drúzové věří, stejně jako další kultury, že jsou mateřská znamínka propojená se smrtí z minulého života. Když se chlapec dostal do věku, kdy začal mluvit, hned pověděl své rodině o předchozí smrti – byl prý zabit sekerou, a to ránou do hlavy.

Je zde zvykem, že starší vezmou 3leté dítě do domova jeho minulého já, pokud si na něj vzpomene. Tento chlapec věděl, kam mají jít, takže cestu absolvovali. Když do vesnice dorazili, vzpomněl si dokonce i na své minulé jméno.

Kdosi z této vesnice prozradil, že muž, tedy minulá inkarnace tohoto chlapce, zmizel před 4 roky. Jeho rodina a přátelé došli k závěru, že se nedopatřením zatoulal do nepřátelského teritoria, což se zde občas stává.

Chlapec si také vzpomněl na jméno jeho vraha. Když jej potkal, údajnému vrahovi zbělal celý obličej, jak řekl Lasch, ale k vraždě se nepřiznal. Poté malý kluk dovedl starší na místo, kde leželo jeho „minulé“ tělo. Přesně na tom místě našli kostru člověka s dírou v lebce na stejné pozici, kde má chlapec na hlavě mateřské znamínko.Též nalezli i osudovou sekeru.

Když to obviněný zjistil, tak se k vraždě přiznal. Dr. Lasch, jediný místní člověk, který nepatří mezi drúzy, byl po celou dobu přítomen a příběh viděl na vlastní oči.

[buttongroup style=”justified”][button style=”btn-link btn-lg” type=”link” target=”true” link=”http://www.theepochtimes.com/n3/681034-3-year-old-remembers-past-life-identifies-murderer-and-location-of-body/” title=”TheEpochTimes.com” ]
[button style=”btn-link btn-lg” type=”link” target=”true” link=”http://www.suenee.cz/maly-chlapec-si-vzpomnel-na-minuly-zivot/” title=”Suenee.cz” ]
[/buttongroup]

Přejít nahoru