Muž v lese vyfotil podivnou dívku! Byl to snad duch?

Strašidelný záběr natočený lovcem v lese vyvolal divoké teorie mezi místními obyvateli. Zrnitá snímek ukazuje malé dívka, která se hraje v přírodě, ale její postava je téměř průzračná.

Majitel pozemku a lovec v Cambridge ve státě New York se rozhodl zjistit, zda se mu po něm potulují lidé a tak umístil v lese kameru. Na ní později našel velmi záhadný obrázek, ale nikdo z místních obyvatel na něm nedokázal identifikovat, co je to za děvčátko.

“Prožil jsem tu celý můj život a nikdy jsem neslyšel o duchovi, který by pobíhal po lese. Původně jsme jen chtěli zjistit, koho je to dítě,” uvedl šéf policejního sboru Cambridge-Greenwich George Bell pro News10.

Policii se však podařilo rozdmýchat mezi lidmi konspirační teorie, které se šířily i na sociálních sítích. Jejich uživatelé se přeli o to, zda je to duch nebo není a policejní šéf byl bombardován telefonáty.

Tania Woodwardová, předsedkyně Greenwichského paranormálního výzkumného týmu, pro WTEN uvedla, že v této oblasti je mnoho paranormálních aktivit…

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru