Děsivá předpověď astrologa: Připravte se na třetí světovou válku, takhle dlouho bude trvat

V době, kdy se svět ještě nevzpamatoval z pandemie koronaviru a Ukrajina se zmítá ve válce s Ruskem, přichází děsivá předpověď astrologa Mhoniho Videnta (44). Kubánec, který v současnosti žije v Mexiku, předpovídá, že brzy vypukne celosvětový vojenský konflikt, který bude trvat devět let. Podle ní je za jeho rozpoutání zodpovědných několik zemí, přičemž mezi hlavní viníky patří Čína. Třetí světová válka podle ní nebude mít vítěze a všichni prohrají. Informuje portál topky.sk

Astrolog předpokládá, že současná válka mezi Ruskem a Ukrajinou se vymkne kontrole a zachvátí další národy. V současné době se jedná o omezený konflikt, který probíhá pouze mezi dvěma státy. NATO sice podporuje ukrajinské ozbrojené síly zbraněmi a materiálem, ale odmítá přímou vojenskou intervenci. Nechce totiž, aby se jaderná mocnost, jako je Rusko, dostala do konfliktu s jinými zeměmi, které vlastní jaderné zbraně, jako jsou USA, Spojené království a Francie.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=628515801969984&set=a.281151883373046&type=3

Vidente předpovídá, že Vladimir Putin bude konflikt ještě více eskalovat a že se napětí rozšíří do dalších částí světa. “Někdo za tou mocí stojí. Jižní Korea, která má problémy se Spojenými státy a je v několika ohledech světovým lídrem, chce zůstat s Vietnamem, Severní Koreou a Japonskem. Čína (rudý drak) udělá vše pro to, aby porazila Spojené státy a vyvolala třetí světovou válku. Bomba se blíží, raketa se blíží. Každý člověk prohraje,” říká astroložka.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=502189651269267&set=a.281151870039714&type=3

 

Přejít nahoru