EU podporuje plán Billa Gatese „bojovat proti globálnímu oteplování“ blokováním slunečního záření

Je to už asi dva roky, kdy přišel Bill Gates s tím, že hodlá zastínit slunce nad Evropou, což mělo být provedeno s pomocí speciálních balónů vypuštěných ve Švédsku.

Nicméně díky nemalé medializaci a následně odporu samotných Švédů k tomuto experimentu nakonec nedošlo. Poté se o tomto plánu dále nehovořilo, nicméně nyní je opět na stole.

Nebo se dokonce realizoval? Podle stávajícího počasí by to tak mohlo vypadat. Každopádně fašistická EU jeho plány plně podporuje, což však nemůže nikoho, kdo sleduje bruselskou politiku, udivit.

Jisté je, že plánované stínění slunce by znamenalo ochlazení a tím i výrazné zhoršení produkce mnoha plodin a v důsledku chladu – či dokonce příchodu další doby ledové – by zemřelo mnohem víc lidí.

Tyto zásahy by však měly vliv i na snížení imunity, která je posilována vitamínem D pojímaným zejména ze slunce.

Popis všech problémů, které realizace šíleného plánu přinese, by byl velmi dlouhý, což jen potvrzuje, že těmto kreaturám jde opět především o depopulaci a devastaci celé společnosti.

To je ostatně podstata celé politiky zeleného údělu…

Evropská unie podporuje radikální plán spoluzakladatele Microsoftu Billa Gatese na boj proti globálnímu oteplování blokováním slunečního záření, aby se snížila teplota na Zemi.

EU se připojí k mezinárodní globalistické iniciativě, která bude zkoumat účinnost plánu.

Vlády několika zemí se spojují s nevolenými byrokratickými agenturami, aby určily, zda rozsáhlé zásahy, jako je odklon slunečních paprsků nebo změna počasí na Zemi, jsou životaschopnými možnostmi „boje se změnou klimatu.“

Bill Gates dlouhodobě podporuje plány na boj proti „globálnímu oteplování“ prostřednictvím experimentálního geoinženýrství k ochraně před sluncem.

Myšlenka, podporovaná Gatesem a miliardářem Georgem Sorosem, zahrnuje pumpování umělých bílých mraků do atmosféry, aby odrážely sluneční světlo od zemského povrchu.

 

Tento radikální plán by snížil teplotu planety a údajně by „bojoval proti globálnímu oteplování.“

 

Soros tvrdí, že tato technologie by pomohla zabránit tání polárních ledovců. Soros také prohlašuje, že tání ledových příkrovů, hlavně v Grónsku, by mohlo znamenat konec lidské civilizace.

„Naší civilizaci hrozí kolaps kvůli neúprosnému postupu klimatických změn,“ řekl Soros.

„Tání grónského ledovce by zvedlo hladinu moří o sedm metrů. Je to hrozba pro přežití naší civilizace,“ řekl.

Bill Gates navrhuje zvýšit koncentraci aerosolů ve stratosféře, aby se sluneční záření odklonilo od Země.

Gates financoval velký projekt na Harvardu, který využívá balónky k doručování aerosolů. Nicméně, Gatesův Harvardský projekt byl odložen poté, co se proti plánu zvedl veřejný odpor.

EU studuje „bezpečnostní důsledky globálního oteplování,“ jako je možnost, že by nedostatek vody nebo potravin mohl vést ke konfliktům a migraci, podle návrhu dokumentu, který viděla agentura Bloomberg.

Toto hodnocení zahrnuje zkoumání potenciálních rizik změny atmosféry.

Více info zde

Přejít nahoru