Pokud se nevzpamatujeme a nepřijmeme účinný pakt o migraci, zvoní EU umíráček, varuje Andor Šándor

Krvavý konflikt na Blízkém východě může být ještě krvavější. Válka, která vypukla mezi Izraelem a Palestinou, by se totiž mohla rozšířit do dalších zemí, což by znamenalo vážný konflikt. A to i proto, že se do celé situace již vážně vložili “mírotvorci” z USA. To vždy zavání nejen dlouhou válkou, ale také spoustou mrtvých lidí.

Po celé Evropě se pořádají masové demonstrace na podporu palestinského lidu, na nichž protestující odsuzují brutální odvetu izraelské armády. Evropa je ve stínu antisemitismu a násilí se stupňuje. Jak dlouho to bude trvat, není známo, ale je velmi pravděpodobné, že palestinský lid opět zaplatí zmenšením svého území. Český generál v záloze, bezpečnostní poradce a analytik Andor Šándor se k situaci vyjádřil v příspěvku na zivotvcesku.cz. Petr Pavel ve videu na sociální síti X uvedl, že jakékoli projevy antisemitismu je třeba důsledně odsoudit, zastavit a zločiny potrestat.

Řekl to po sérii demonstrací na podporu Palestinců v pásmu Gazy. V posledních dnech se podle Paula po celém světě i v Evropě množí výhrůžky a útoky proti Židům. “Jakékoli projevy antisemitismu je třeba důsledně odsoudit, zastavit a zločiny potrestat. Nemůžeme tolerovat nenávist vůči jinému etniku nebo jakémukoli náboženství, stejně jako nemůžeme tolerovat nárůst antisemitismu,” uvedl český prezident, podle kterého není možné být tolerantní vůči netolerantním. “Není možné skrývat nenávist za svobodu nebo jen jiný názor,” dodal Petr Pavel s tím, že Evropa by měla jít v tomto ohledu příkladem, protože máme historii, která by nás měla dostatečně poučit.

“Hranice byla dávno překročena tím, že se těmto lidem umožnilo přicházet v podstatě podle libosti. A ti, kteří byli identifikováni jako škodná, nebyli vráceni zpět. Zůstávali zde po celá léta. Ukazuje se, že politici jsou krajně nezodpovědní a žijí v liberálně-progresivistických bludech o jakési humanitě,” komentoval situaci pro ŽivotvČesku.cz Andor Šándor. Podle Šándora se můžeme chovat lidsky k těm, kteří se chovají lidsky. “Takový postoj tedy k tomu, kdo vraždí lidi nebo je nebezpečný pro společnost, neodráží v tomto kontextu reálnou situaci. A tito politici přivedli kus západní Evropy do stavu, kdy už neexistují žádné možnosti vedoucí k řešení, pokud vůbec nějaké zbývají,” řekl Šándor.

zdroj: Ereport.sk

Přejít nahoru