Očkovaní proti Covidu se stydí přiznat, že byli podvedeni, říká česká bioložka Soňa Peková

Ten, kdo proti “odborníkům” vystupoval a oponoval jim, byl hoaxer, antivaxer, člověk, který tomu vůbec nerozumí, ale také všechno možné, jen ne odborník. Mezi takové patřila i česká molekulární bioložka a genetička Soňa Peková, která od počátku varovala před mnoha špatnými věcmi v boji proti COVID-19 a také před možnými závažnými vedlejšími účinky experimentálních vakcín, včetně smrti. Jak se ukázalo, měla velkou pravdu. A nejen ona, ale všichni, kdo před těmito vakcínami varovali.

Najednou mají lidé podivné neurologické problémy, nemohou chodit, mají obrnu, objevuje se u nich velké množství neurodegenerativních onemocnění, jako je amyotrofická laterální skleróza nebo roztroušená skleróza.

Velmi zajímavě zní status Romana Tomovčíka, který přiložil video s rozhovorem se zkušeným molekulárním biologem v televizní talk show Proti proudu. “Kolik stojí na Slovensku pokusy na lidech? V Česku dostávali za jednu injekci 850 korun (34,50 eura) jako bonus k platu. V Německu 100 eur. Pochvalte mě, Slováci, kolik to stojí u nás?” ptá se. Ptá se Tomovčík hned na úvod a vzápětí dodává: “A jak se vám spí, vy Mengeleho klony? Ti, které jste přemluvili k pokusům na lidech, jen abyste dostali víc za výplatu, ti si budou pamatovat vaše tváře…” Podle Tomovčíka všichni zdravotníci o rizicích velmi dobře věděli. “Sami to označovali za ‘hoax’ a ‘konspirační teorii’. A přesto vás přesvědčovali, že je to bezpečné,” říká Roman Tomovčík.

“Proč vás ale potom nutili podepsat informovaný souhlas, že se dobrovolně podrobujete podávání experimentální látky ve fázi vývoje a že jste si plně vědomi všech nežádoucích účinků včetně smrti?” klade si Tomovčík zásadní otázku na samém konci statusu. Někteří, kteří podlehli “kouzlu” očkování experimentálními vakcínami, se podle Pekové řádně nepřiznají, protože člověk si těžko sáhne do svědomí a řekne, že mě přece podvedl. “Spousta lidí je schopna této sebereflexe a vidí, že najednou mají nějaké divné neurologické problémy, nemohou chodit, mají obrnu, objevilo se u nich velké množství neurodegenerativních onemocnění, jako je amyotrofická laterální skleróza nebo roztroušená skleróza,” říká zkušená molekulární bioložka a genetička v úvodu videa.

To jsou podle Peka vlastně příznaky nebo znaky systému, že pokud byly transfekovány touto věcí, ty buňky se jí nemusí zbavit, protože se nemusí dělit, a jenom dělením se transgen může potenciálně skutečně dostat pryč. “Takže neuronální buňky, buňky srdečního svalu, to je to samé, co vidíme, takže spousta myokarditid. Například Velká Británie hlásí obrovské množství myokarditid u očkovaných dětí i dospívajících. A z nějakého důvodu, a zajímalo by mě, jaký je důvod, se to tají. A vlastně ti, kteří to způsobili, což byli lékaři, vláda, různí odborníci, zemědělská lobby a tak dále, se snaží celou situaci zamést pod koberec a tváří se, že nevidí, že najednou v některých zemích, kde byli lidé ve velkém očkováni vakcínou Pfizer, se zvyšuje počet úmrtí nad rámec běžného počtu úmrtí,” říká v rozhovoru Sonia Peková.

Více na ereport.sk

Přejít nahoru