Luxusní ráj ruských superbohatých dotovaných Putinem: Přísně střežené tajemství jeho propagandisty Solovjeva

V ruském městě Soči se mezi palmami a mořem podél promenády táhne několik luxusních vilových čtvrtí ve stejném stylu. To, co vypadá jako hotelový komplex, je však ve skutečnosti útočištěm pro superbohaté, které sponzoruje ruský stát a jeho prezident Vladimir Putin (70).

Pokud se chcete dozvědět něco o jeho obyvatelích, musíte se prohrabat tajnými dokumenty. Veřejně je toho známo jen málo. Nyní však výzkum ukazuje, že zde žijí příbuzní největších válečných štváčů.

Tým nepřítele Kremlu Alexeje Navalného (46) zjistil, že zde žije mimo jiné manželka bývalého ukrajinského velitele Sergeje Surovokina (59). V jedné z těchto vil žije i syn ruského státního tajemníka Nikolaje Patruševa (71). Kromě všech těchto rodin zde žije i bývalá basketbalistka Světlana Abrosimovová (42). Ale proč vlastně?

Stopa vede k Putinovu oblíbenému agitátorovi a hlavnímu propagandistovi Vladimiru Solovjovovi (59), který má údajně tajný vztah s Abrosimovovou a dvěma dětmi. Ty se narodily v USA a mají americké pasy.

Ironií je, že nacionalista Solovjov, který každý večer ve státní televizi káže o konzervativních hodnotách a zároveň ospravedlňuje válku proti Západu, má děti se západními pasy. Kreml to pravděpodobně chce udržet v tajnosti a rodinu ukrývá v Soči.

Moderátor má osm dětí z různých manželství a je ženatý. Existuje však několik indicií, které ukazují na poměr s vrcholovou sportovkyní. V roce 2021 byli Solovjov a Abrosimovová testováni na koronavirus stejným lékařem. Jako adresu uvedli stejný byt a telefonní číslo.

Více info zde

Přejít nahoru