Zvrhlý pedofil znásilnil dívku v křoví a pak ji donutil, aby si s ním udělala selfie

Sedmadvacetiletý Silvestar Tošev znásilnil svou druhou oběť v době, kdy byl na svobodě, poté co spáchal děsivý sexuální útok v Londýně.

Zvrhlý pedofil si pořídil selfie s jednou ze svých obětí chvíli poté, co ji znásilnil v křoví, uvedl soud.

Sedmadvacetiletý Silvestar Tošev znásilnil v září 2021 v londýnském parku sedmnáctiletou dívku a o pět měsíců později – v době, kdy byl ještě na kauci za první trestný čin – zatáhl do křoví šestnáctiletou dívku, která křičela “ne, ne, ne”.

Druhá oběť poskytla v úterý (17. října) u korunního soudu v Kingstonu srdcervoucí výpověď, v níž uvedla, že děsivý útok jí zanechal noční můry, kvůli nimž se budí “s třesem a křikem”.

Soud si vyslechl: “Mnoho lidí vidělo, jak mě ten muž zvedl a odnesl přes silnici. Věděla jsem to, protože museli zastavit, aby se dívali, jak přechází. Cítila jsem se kvůli tomu neviditelná a osamělá. Nikdo mě nepřicházel zachránit.”

Toševova první oběť čekala na autobusové zastávce v Surbitonu, když k ní predátor Tošev přistoupil, nazval ji “krásnou” a přesvědčil ji, aby šla na nedalekou travnatou plochu, kde ji začal líbat.

Soudce Mark Bryant-Heron KC Toševovi řekl: “Když jste ji znásilnil, měla hlavu odvrácenou od vás. Nebyla s tím srozuměna. Muselo vám to být jasné.”

Oběť se změnila ze “sebevědomé společenské osoby” na někoho, kdo nerad chodí ven sám, zaznělo u soudu.

Druhá oběť se s Toševem setkala na autobusové zastávce v Londýně, odkud ji sledoval do prázdného autobusu, začal na ni mluvit a dotýkal se jí stehna.

Když jeho návrhy odmítla a vystoupila z autobusu, Toshev ji následoval, chytil ji za ruku, aby jí zabránil v útěku, a pak ji přes její křik zvedl a odnesl pryč.

Soudkyně Bryant-Heronová Toševovi řekla: “Považuji za strašně znepokojivý detail tohoto případu, že poté, co jste do ní bez jejího souhlasu pronikl, jste se jí zeptal, zda se s ní můžete znovu setkat, a udělal jste si s ní selfie a přitáhl jste si ji k sobě.”

Když se ji pokusil políbit, odvrátila hlavu, a tak ji Tošev “v rozčilení” otočil a znásilnil, bylo řečeno u soudu.

Obhájkyně Isobel McCarrollová uvedla, že její klient přišel do Británie za lepším životem po “velmi, velmi těžkém dětství” sirotka v Bulharsku a nyní se ke svým zločinům přiznal.
Řekla: “Vím, že je to pravda: “Je mu líto veškeré bolesti a utrpení, které způsobil obětem tohoto případu. Za své činy přijímá plnou odpovědnost.”

Soudkyně Bryant-Heronová, která poznamenala, že Toševova lítost je “velmi čerstvá”, ho odsoudila na 23 let za dva případy znásilnění.

Soudkyně mu řekla: “Jste hodnocen jako vysoké riziko poškození dětí mladších 18 let a vysoké riziko pro ženy.

zdroj: express.co.uk, Titulní obrázek: MPS

Přejít nahoru