Ruské kolaboranty bych pověsil. Novotný zasypal své oponenty vulgarismy

Starosta městské části Praha-Řeporyje Pavel Novotný z ODS čelí dalšímu trestnímu oznámení. V živém vysílání na sociálních sítích se vulgárně pustil do SPD, voličů ANO a lidí, kteří nesouhlasí s pomocí české vlády válkou zmítané Ukrajině. Podle názoru podnikatele a člena SPD Jana Čížka, který oznámení podal, Novotný svými výroky útočí na každého Čecha.

Pavel Novotný, bývalý bulvární novinář a současný starosta městské části Praha-Řeporyje, je známý také svým vystupováním v přímém přenosu ruské televize. Pavel Novotný o sobě říká, že je provokatér a že Rusům říká jen pravdu. Pavel Novotný je známý svými ostrými výroky, ve kterých se nebojí jít do vulgárních výroků, a to i v případě, že se

“Češi jsou nejhorší národ, nevděčný. Tenhle český plebs by si měl kleknout a poděkovat Fialovi. Že má zadarmo zdravotnictví, že je tu bezpečno, že tu teče teplá voda… jste nevděčná banda českých zm*dů,” hlásal Novotný ve videu.

Obzvlášť se obul do voličů ANO a SPD, kteří se před prezidentskými volbami obávali zvolení Petra Pavla. Podle nich by mohl mobilizovat české muže do války. “Ještě se omluvíte Fialovi a Pavlovi. Kde máte válečné rozkazy, vy mrchy,” křičel starosta Řeporyjí.

Podle jeho slov Češi válku potřebovali. “Já bych ty ruské kolaboranty pověsil. Vraždí tam civilisty, matky a děti. A co ti smradlaví Češi? Češi by potřebovali válku. Vykopnout je v noci z baráků, zabít dítě a baráky zapálit. Aby pochopili, co je to válka,” dodal Novotný.

zdroj: STCITY

Přejít nahoru