Video

Video bouří internet, po zhlédnutí možná vše přehodnotíte

Internetem se šíří video, které Vás donutí se zamyslet nad dnešním světem a možná Vás také donutí přehodnotit některé názory na dnešní svět. Toto video, které doslova bouří internet totiž bojuje proti rasismu, se kterým se můžeme potkat v dnešní době doslova na každém rohu.

Ve videu, které můžete naleznou níže pod článkem, hovoří muž o dnešním světě, který je plný rasismu, se který se však nerodíme, je nám ale postupně vnucen okolní kulturou nebo výchovou. Ve videu se tak nachází lidé různých ras, kteří tak dávají najevo svůj postoj k rasismu, jenž nemá v dnešním světě co dělat. Řečníci z mnoha rasových kultur se tak sešli k této příležitosti a řekli to, co měli na svých srdcích.

Internetem se šíří video na podporu boje proti rasismu, které Vás možná donutí přehodnotit pohled na svět

Video by mělo také lidem navodit myšlenku, že nejsme tím, jak vypadáme. Musíme si totiž uvědomit, že je v člověku více individuality než jen to, co nás prozrazuje navenek jako barva kůže nebo náboženská víra. Rasismem se totiž ochuzujeme o různé příležitosti a zároveň jsme nespravedliví k ostatním osobám jiného náboženství nebo barvy kůže. Na video se můžete podívat zde:

Zdroj: AC24

Přejít nahoru