Šokující záběry útoku Hamásu. Zaměstnanci obchodu unikli smrti, schovali se v lednici

Více než měsíc po útoku se na sociálních sítích objevily šokující záběry, na kterých je vidět, jak teroristé vtrhli do obchodu poblíž čerpací stanice v kibucu Magen.

Bezpečnostní kamery zachytily, jak ozbrojenci vtrhli do obchodu, kde se nacházeli dva zaměstnanci. Ti jen o vlásek unikli smrti. Před vražednými ozbrojenci se ukryli ve velké lednici, píše zpravodajská stanice CNN Prima News.

Členové hnutí zaútočili na obchod krátce před osmou hodinou ranní. Izraelský zaměstnanec obchodu chtěl spolu se svým kolegou obchod teprve otevřít. V tu chvíli uslyšeli z ulice střelbu a poté spatřili několik ozbrojených teroristů běžících přímo k nim.

Okamžitě se dali na útěk, ale zadní vchod byl zamčený. Nezbylo jim nic jiného než se schovat uvnitř obchodu. “Myslel jsem, že je po všem,” přiznal jeden ze zaměstnanců izraelskému Rádiu Seven. Nakonec jen o vlásek unikli smrti.

“Můj kolega prokázal velkou odvahu. Rychle otevřel dveře lednice,” popsal a dodal, že oba vlezli do velké chladicí skříně a zavřeli za sebou dveře. Záběry z průmyslových kamer ukazují, jak se situace vyvíjela dál.

foto: screenshot twitter, zdroj: ta3, cnnprimnews

Přejít nahoru