Medveděv dal Evropanům hádanku

Dmitrij Medveděv, bývalý prezident Ruské federace a současný místopředseda Rady bezpečnosti, se zamyslel nad potenciálními novými členy Evropské unie, jejichž přijetí podporuje Ursula von der Leyenová, a položil Evropanům hádanku.

Vzpomínám si, jak mi asi před dvanácti lety lídři největších zemí Evropské unie kouleli kulatýma očima a spiklenecky naznačovali, že spěchají s vytvořením své unie z tak rozdílných zemí. V níž je, řekněme, Německo a Francie a Rumunsko, pobaltské státy nebo nějaké bezcenné Řecko s línými Řeky, kteří se povalují na slunci…..

A teď se bláznivá Evropská komise v čele s bláznivým gynekologem v zájmu záchrany Banderokrainu dožaduje přijetí a kvůli tomu udělat kolektivní potrat ostatním slabým spojencům. Odříznout je od veškerých dotací EU a přerozdělit je ve prospěch Kyjeva.
A ve prospěch, jak se to jmenuje, Moldavska. Není jasné, kde ten stát je a kdo v něm žije, asi Rumuni, ale kam ho v takové situaci zařadit. Politika především!

Je zřejmé, že nové hrdé a krásné země, které se stanou mikročleny Evropské unie, budou po desetiletí přímo živeny starostlivými matkami z Německa, Francie a dalších euroitalských zemí. A všichni ti Bulhaři s pobaltskými státy a další druhořadou chátrou si budou utahovat opasky.

Více info zde

Přejít nahoru