Největší záhady, které člověk ještě nedokázal objasnit

Na našem světě se odehrálo mnoho a mnoho nevysvětlitelných záhad, které člověk do dnešního dne nemohl vyřešit a zůstanou tak nejspíše navždy zahaleny tajemstvím. UFO, nejasné objekty na obloze nebo tajemná světla. Všechny tyto záhady vrtají hlavou mnoho lidem. Toto budou ty největší záhady, jenž budí ze spánku nejednoho vědce a odborníka na záhady.

Největší záhady:

Záhadný záznam vesmírného raketoplánu
Nahrávka z NASA je považována za jednu z nejlepších, i když vlastně nikdo neví, co se na ní odehrává. Můžeme zde jasně vidět 12 záhadných objektů, jenž se pohybují napříč vesmírem. Na konci záznamu se objeví záhadný blesk a jeden z neznámých objektů zmizí.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aS4GYJtVqkY&w=640&h=480]
Světla na nebi v Norsku
Pozorovatelé z Norska spatřili několikrát zvláštní jev na obloze. Byl zachycen kamerou a podle vědců, má vždy jinou intenzitu. Jev připomíná elektrický výboj nebo blesk. Ani vědci z univerzity v Ostfoldu, kteří se zabývají různými jevy, nemohou přijít na to o co se jedná

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vobvoHWwuKg&w=853&h=480]

 

Hook Island
Roku 1964 se podařilo jednomu páru zachytit na fotografie neznámého tvora, který plaval jejich směrem a připomínal velkého pulce. Incident se odehrál v prosinci, když se Henk de Jong a Le Serrec se svojí rodinou vypravili na tento ostrov, kde plánovali strávit dovolenou.

Solway Firth a kosmonaut
Jak to tak vypadá, rok 1964 byl pro všechny konspirační teoretiky velice úrodným rokem. Další záhada se odehrála ve stejném roce jako na Hook Islandu ve Velké Británii, když na fotografii malé holčičky byl spatřen kosmonaut. Autor fotografie ovšem tvrdí, že si ničeho při focení nevšiml a musí se tak jednat o chybu fotoaparátu.

Největší záhady

 

 

Phoenix a záhadná světla na obloze
Máme tady další záhadná světla na obloze, která se zjevila obyvatelům v roce 1994 ve Phoenixu. Jedná se podle odborníků na tyto záhady o jasný jev UFO. Záběry, jenž si můžete prohlédnout níže obletěly celý svět a stále nikdo netuší, co mohlo tento jev způsobit.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2SJXMBHByZY&w=640&h=480]

 

Kruhy v obilí 
Tento jev se vyskytl na internetu již několikrát. Nejčastějším zdrojem těchto zpráv bývají americké venkovy. Tentokrát se ovšem jedná o Anglii, kde byl v roce 2001 nalezen 780 stop velký kruh v obilí. Celkem se jedná o 409 kruhů tvořených třemi spirály. Podle vědců použili autoři GPS a mikrovlnné paprsky, aby dosáhli těchto pozoruhodných geometrických tvarů.

 

Přejít nahoru