CO SE TO DĚJE? Závratný nárůst náhlých úmrtí zdravých mladých lidí (VIDEO)

Možná jste si také všimli, že v poslední době se objevuje příliš mnoho oznámení o úmrtí velmi mladých lidí, často třicátníků. Tedy lidí, kteří by měli mít většinu života před sebou.

Několik takových zpráv se objevilo v našich médiích, ale denně se setkávám s dalšími a dalšími takovými případy po celém světě. Jde buď o náhlá úmrtí, kdy zcela zdravý mladý člověk náhle zemře, mnohdy při výkonu svého povolání nebo sportu – ať už jde o sportovce, piloty nebo umělce.

Dnes vám přináším dva čerstvé případy třicátníků z Kanady a Brazílie.
Nejprve se podíváme na kanadského novináře, který ve svých článcích velmi ostře vystupuje proti neočkovaným, podporuje jejich umisťování do karantén a oslavuje zavedení kovidových pasů. Trudeauův oblíbenec zemřel v pouhých 33 letech.

Kanadský levicový reportér Ian Vandaelle zemřel ve věku 33 let. Ian propagoval vakcínu COVID-19 a vyzýval k propuštění policistů, kteří očkování odmítli. Kanadský novinář MSM zemřel poté, co byl hospitalizován a prohlášen za neurologicky mrtvého. Pracoval jako reportér a redaktor v deníku Financial Post a předtím více než deset let působil jako producent v televizi BNN Bloomberg.

Dalším náhle zemřelým je brazilský gospelový zpěvák, jehož smrt byla dokonce zfilmována, protože zemřel náhle během vystoupení. Připomeňme, že v Brazílii je po nástupu Luly povinná kovidová injekce, nyní dokonce i pro děti od 6 měsíců.

Brazilská gospelová komunita truchlí. Oblíbený brazilský gospelový zpěvák Pedro Henrique ve středu zkolaboval a zemřel uprostřed živého koncertu. Bylo mu pouhých 30 let, píše Breitbart.

Server TMZ, který získal záběry z incidentu, uvádí, že Henrique byl ve městě Feira de Santana na soukromém “náboženském” vystoupení, když podle brazilských úřadů během koncertu zkolaboval před davem.

Na videozáznamu z akce je vidět, jak Henrique komunikuje s davem a zpívá píseň “Vai Ser Tão Lindo”, když se zdá, že ztratil rovnováhu… před svou kapelou upadl dozadu a poté těžce dopadl na pódium. Informuje hlavnydennik.sk.

Titulní obrázek: Pixabay.com/PublicDomainPictu

Přejít nahoru