ZAS TY HOLKY!!!

18.7. „nám“ zvolili novou předsedkyni Evropské komise (EK) Ursulu von der Leyen. Osobu, která se již delší dobu pohybuje v politice a dotáhla to až na ministryni obrany Německa, byť je z Belgie – není-li totiž v dané zemi ten správně „vycvičený“ kádr (chápej loutka), musí se tam časem implementovat ta vhodná zvenčí. To, že je naším premiérem Slovák (jehož maminka je z vesnice v Podkarpatské Rusi, kde se mluvilo německy a jidiš a z rodiny jménem Scheibner) také není náhoda. A co že to Ursula na tom ministerstvu dělala? Co se o její práci ví? Údajně armádu Německa dostala až do stavu naprosté nebojeschopnosti.

 

Pamatujete jak svého času nebyl týden, aby z Německa nezaznělo – máme většinu letadel zastaralých a nepoužitelných, ty obrněné transportéry nejsou schopné vyjet, musíme vše za miliardy modernizovat? A pamatujete jak na základě šíření tohoto informačního pole se pak mohlo Německo v klidu vylhat z odvetného úderu proti Asadovi za „chemický útok v Dúmě“, na jehož existenci věří už jen naprostí hlupáci?

Čím tato politička ještě proslula? Tím, že až absurdně trvala na vojenské spolupráci se Saudskou Arábií (SA) a útočila na každého kdo začal s tím, že se v Jemenu za pomoci německých zbraní provádí genocida místního obyvatelstva. A jaký řídící nástroj má v rukách SA? Přece wahhábismus, který zcela převzal kontrolu nad sunnitským Islámem a který je, pomocí tam vyškolených imámů, exportován do celého světa. A na základě právě této radikální odnože vznikl jak IS/Daeš, tak Al Kajda, či jejich politické křídlo Muslimské bratrstvo.
Mnozí tvrdí, že je Ursula neschopná a že zničila resort obrany. Nikoliv – ona je všeho schopná, protože jako správná loutka plní úkoly a to na jedničku. Země, kterou chcete islamizovat, nemůže mít kvalitní a funkční armádu a nemůže mít nekorektní vztahy se zemí, která drží v ruce ideologii, která má nahradit tu původní. Takže ne, Ursula dělá vše přesně podle plánu.

Jaká žena se ještě dostala do naprosto nejvyššího patra EU? Kdo má po předsedovi EK nejvyšší moc? Šéf europarlamentu nebo Evropské rady, což jsou posty, které získali muži? Ani náhodou. Nejdůležitější je „krev“ systému, tedy peníze. A novou šéfkou Evropské centrální banky je Christine Lagardeová. A čím je známá zase tato dáma? Stačí upozornit na dvě události z jejího profesního života, kdy je momentálně šéfkou Mezinárodního měnového fondu. První událost se odehrála při rozhovoru s periodikem Le Parisien, kde řekla, že je ochotna učinit z Francie důležité centrum islámského (!!!) bankovnictví. Zajímavé ne? Toto řekla před osmi lety, tedy ještě před řízenou migrací, ale jí již bylo jasné, jaké kroky se mají učinit, aby se tam „nově příchozí“ mohli chovat a cítit jako doma. A druhá událost? Vzpomínáte jak se stala ředitelkou MMF? Když její předchůdce Dominique Strauss-Kahn prohlásil, že je nutné odstranit nestabilní dolar z obchodu s ropou (a mezinárodního obchodu vůbec). A co následovalo? Okamžitě byl tento starý pán obviněn jakousi šmudlou ze znásilnění, odstaven ze všech funkcí a jeho život tímto skandálem naprosto zničen. A za něj byla dosazena právě Christine. A po letech soudů se přišlo na to, že šmudla si to tak nějak, představte si to, vymyslela.

Tak takovéto dvě dámy „máme“ ve vedení EU. Co jsem psal v prvním článku? Pokud je kompletně celý systém postaven na mužském principu a je řízen muži a mužatkami, tak když do něj dosadíš neschopné ženy, tak ty ho zcela rozloží a to nikoliv jen tím, že jsou jiní než ti muži, kterým velí, ale i tím, že právě kvůli tomu tam byly dosazeny. Západní Evropa se má islamizovat a politika těchto dvou loutek to dokazuje. EU má být pomocí těchto osob totálně oslabena až zničena. Je to dobře? Vlastenci budou tančit, ale konceptuálně uvědomělí lidé budou plakat.

Řecko se dostává do čím dál většího konfliktu s Tureckem a protože cítí podporu EU, tak vyhrožuje, že jim natlačí migranty ze svého území. Dobrá, ale co může potom tedy udělat Erdogan? Klidně je může všechny vpustit do EU. Kolik miliónů jich tam nyní prý mají?

A co se děje jinde? Nic nového. Rusko, jakožto momentálně jediný stabilně politický prvek na světě, posiluje a USA čím dál více cíleně upadá. Huawei v USA zavírá pobočky a láká zaměstnance pracovat k nim. Vzpomínáte na to jak Pjakin již roky tvrdí, že jsou v Číně perfektně udržována „města duchů“, kde nikdo nežije a že jsou připraveny pro příchod velkého množství zaměstnanců/odborníků z ciziny i s jejich rodinami? Čína se stále připravuje na roli nového Hegemona a Evropu čekají pod „správou“ obou dam těžké časy. Chceš-li nějaký systém zničit cizíma rukama, tak na řídící funkce dosaď neschopné a nebo naopak všeho-schopné ženy, kterým se vše odpustí a je to. Podívejte na Čaputovou, která má přinést rozkol ve V4 a kdy se nezastavili ani před vraždou dvou mladých lidí.

Proč se Merkelová třese? Psychosomatický náhled jsme již rozebrali, ale můžeme se na to dívat z více úhlů pohledu. Pokud jste vše co jste měli zničit už zničili, splnili jste všechny úkoly, tak přeci nemůžete skončit ve funkci s ostudou, ne? Jak byste příště získali ke všemu odhodlanou loutku, když by věděla, že se o ni poté, co se diskredituje plněním vašich úkolů, nepostaráte a nenecháte ji odejít do zapomnění s relativně čistým štítem? Klidně je velice možné, že celý třas je jen velmi dobře sehraná komedie, kdy se časem přijde s tím, že má paní kancléřka zdravotní potíže (vždyť jste přeci všichni viděli jak se třásla) a prostě musí skončit. Zahraje se hymna, všichni se s ní hezky rozloučí a likvidátorka Evropy si bude moci jít užívat svých třicet stříbrných a to bez skandálů, bez prohraných voleb atd.

Jistá kapitánka (ve skutečnosti obyčejná pirátka) jménem Racketeová prohlásila, že by EU měla přijmout půl miliónu migrantů z Libye. Najednou se jim ofenzíva maršála Haftára na džihádistický Tripolis setsakra hodí, že? Všimněte si jak je tato „žena“ uměle protěžována v médiích a jak jí až dojemně rychle zvedají píár. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy.

Všimli jste si co řekla, skoro jako první věc, nově zvolená předsedkyně EK? Slíbila, že polovinu jejího týmu budou tvořit ženy.

(zdroj: nwoo.org, foto: brexitcentral.com)

Přejít nahoru