Šéf Kremlu se obává o svého dvojníka: Putinův náhradník je údajně vážně nemocný

Bude si muset Vladimir Putin brzy hledat nového dvojníka? Zdravotní problémy prý přesahují možnosti ruského prezidenta. Nyní je prý dvojník kremelského vládce vážně nemocný.

Neověřené informace o dvojníkovi Vladimira Putina neustále kolují. Kreml je však popírá – stejně jako údajný infarkt. Přesto zvěsti o údajném Putinově dvojníkovi přetrvávají. Poté, co se nedávno objevilo tvrzení, že Putinův dvojník je po zpackané kosmetické operaci neschopen činnosti, se nyní na titulní stránky novin dostaly další šokující zprávy o Putinově údajné náhradnici.

Jak se lze dočíst v britském deníku “Daily Star”, Putinův dvojník je prý vážně nemocný. To je také důvod, proč je již jen zřídkakdy vidět na veřejnosti. Místo toho svět vidí údajného dvojníka kremelského despoty výhradně prostřednictvím videozáznamů. Zdroj z Kremlu na Telegramu vysvětlil, že Putinův dvojník trpí “chronickým onemocněním ledvin”.

Ale není to jen Putinův dvojník, komu se prý přitížilo. Chmurný osud čeká i “skutečného” šéfa Kremlu. Alespoň to tvrdí expert na Rusko sir Mike Jackson. Podle bývalého generála nebude Putin žít dlouho.

 

Přejít nahoru